Palms Bet Верификация

Palms Bet Верификация на сметка

За да сте клиент в онлайн букмейкъра Palms Bet и да сте способни да теглите печалби, вие трябва да сте верифициран потребител. След регистрацията на акаунт, има процес по верификация на сметката, който задължително трябва да преминете, за да може в бъдеще да изтеглите пари от акаунта си. Всички лицензирани хазартни оператори изискват от клиентите си да се верифицират, за да докажат своята самоличност. Този процес може да ви се струва малко сложен, но в тази статия ще ви запознаем с него и защо се прави, като ще разберете, че е рутинна процедура.

РЕГИСТРАЦИЯ В PALMS BET

Информация за процеса по верификация

Сайтовете за залагания в интернет, които имат лиценз за хазартна дейност от държавния регулатор, изискват регистрираните потребители да се верифицират. В Palms Bet се налага да се верифицирате преди първото си изплащане, ако искате тегленето ви да бъде успешно. Верификацията се прави, като изпратите до екипа на букмейкъра снимка или копие на документ за самоличност, като така се удостоверяват въведените от вас данни при регистрация в букмейкъра и се избягват измамни схеми, в които вашето име може да е замесено, а всъщност да не сте си правили регистрация в хазартния сайт.

Как да се верифицираме в PalmsBet?

Най-добре е веднага след откриването на сметка да верифицирате вашия профил. В бъдеще може да забравите за това и ако искате да изтеглите, то вашето теглене ще бъде отхвърлено. След като още в началото сте се верифицирали, то няма да имате проблеми да теглите по всяко време от букмейкъра. Верификацията на акаунт се извършва в сайта на Палмс Бет, като потребителите са максимално улеснени.

Първо, трябва да направите снимки в добро качество на личните документи, които ще изпратите. Може да снимате с телефона и след това от мобилната версия на Палмс Бет да се верифицирате. Влезте във вашия акаунт и цъкнете на раздела "Верификация", който е в менюто на профила ви. В този раздел има бутон, чрез който може да прикачите снимките. Изберете направените снимки на вашата лична карта например (от двете страни) и я изпратете до екипа на букито.

С какви документи мога да се верифицирам в Palms Bet?

Всички онлайн букмейкъри, включително и Palms Bet, приемат за верификация лична карта, шофьорска книжка или паспорт. Нужно е да изпратите снимки/копия на един от тези документи, като трябва ясно да се виждат вашите имена, дата на раждане, ЕГН и адрес. Изпращайки нужния документ, вашият акаунт ще бъде верифициран, ако данните съвпадат.

Срок за верификация на сметката

Когато сте изпратили документите за самоличност в раздела за Верификация, трябва да почакате най-много до 48 часа, за да бъдете верифицирани. Възможно е само до 4-5 часа вашият акаунт да бъде верифициран, ако отделът за верификация няма много работа. При всички случаи вашата верификация няма да бъде забавена повече от 1-2 дни и ще може да правите теглене от сметката си, когато сте преминали успешно процеса.

РЕГИСТРАЦИЯ В PALMS BET

Нашият съвет е да се верифицирате след откриването на сметка в Palms bet. Така няма да ви се налага в бъдеще да мислите за този процес, освен ако по някаква причина букмейкърът не изисква от вас повторна верификация на акаунта, което е малко вероятно.