Букмейкъри

В нашата страница за букмейкъри ще намерите актуална информация за лицензираните сайтове за спортни залагания в България. Ние ще ви предложим информация за техните бонус оферти, като може да откриете в сайта ни детайлни ревюта на всеки един букмейкър. Тук ще ви разясним и още много неща за спортните букмейкъри и на какво трябва да обърнете внимание, когато избирате онлайн букмейкър за вашите залози.

Спортните залагания са много популярни през 21 век. Някои нови доставчици на залагания редовно се стремят към процъфтяващия пазар на онлайн залагания. Те привличат с атрактивен бонус за нови клиенти , интересни коефициенти и други. Не е лесно да следите нещата и да изберете най-добрия букмейкър. Но за това е нашият сайт, в който ще ви насочим към най-добрите сайтове за залагания в интернет. Нашите онлайн експерти по футболни залагания редовно проучват най-добрите сайтове за залагания за вас - става дума за български букмейкъри, както и чуждестранни хазартни оператори, които имат лиценз за онлайн залози у нас.

Ето на какво да обърнете внимание при избора на букмейкър:

Сигурност и лицензи - Изискваната сигурност и лиценз на хазартния оператор са два абсолютно ключови фактора, когато избирате сайт спортни залагания и основно изискване за най-доброто спортно залагане в интернет. Всички доставчици на залагания трябва да имат лиценз от Държавния регулатор, за да сте спокойни, когато залагате в тях. Следователно трябва да изберете само такива букмейкъри. Лицензирането на оператора е добър показател за сигурността и надеждността при избора на сайт за спортните залагания. Преди всичко букмейкъри от Европа с лицензи в Малта е положително качество за всички доставчици на залагания и най-вече, когато имат лиценз и в България.

Предложения за залагане: Разнообразието от спортни събития е много важно - Един от най-важните показатели за това колко добър е даден букмейкър! Разнообразието от спортни залози е ключът един букмейкър да бъде много добър. Най-добрите доставчици на залагания се справят с това като предлагат богат набор от залози и обикновено има много спортни дисциплини на разположение за клиентите. Не става въпрос само да има доста футболни лиги в тиража на букмейкъра – трябва да се предлагат много тенис турнири, баскетболни състезания, волейболни надпревари, мачове от хандбал и т.н.

Добрите букмейкъри се основават на съвременните тенденции. Предложенията за залагания се променят редовно. Те следват най-вече модерни тенденции и се основават на популярността на отделните спортове. Например обхватът на залаганията на ММА, т.е. на UFC битки, се е увеличил многократно през последните години и във всички букмейкъри за България може да откриете такива събития. В допълнение към голямото портфолио от залози в букмейкърите, вие ще откриете и  eSports събития. Колкото повече мачове от турнири по eSports има в даден букмейкър, то толкова по-добър е що се отнася до предложенията за залагане.

Залаганията на живо са неразделна част от всеки букмейкър - Дори ако залаганията на живо вече са неразделна част от всеки доставчик на спортни залагания, в този сектор могат да се открият големи разлики при сравняване на спортните залагания. Важно е да можете да залагате на живо на множество събития – от футболни мачове до много турнири по тенис на маса и електронни спортове. Залаганията на живо се издигат на ново ниво с прякото предаване на живо. Проверете дали букмейкърите имат и възможност за гледане на спортни събития в раздела на Живо. Така феновете на залаганията могат да използват прякото предаване за по-добра оценка и прогнозиране на хода на играта, което значително увеличава шансовете за успех.

Съвременните функции за спортни залози са в плюс за всеки букмейкър – Доста от хазартните оператори вече ще ви предложат опции като Създай залог, за да може сами да изградите залози в спортната им секция. Най-вече тази опция се отнася до футболните залози. Също така от доста години е налична и функцията Кеш аут, с която може да контролирате почти всеки един ваш залог и да вземете решение, кога да го затворите. Дори опцията Частично затваряне на залог е налична за клиентите и сте способни да затворите част от играната от вас сума, а друга част да остане като активен залог. Някои чуждестранни букмейкъри предлагат и опция за Промяна на залога, след като събитията вече се провеждат. Вие може да замените, премахнете или добавите селекции във вашия фиш, което е страхотно.

Начални бонуси и оферти за текущи клиенти – Букмейкърите в България водят луда надпревара за привличането на нови играчи. Докато чуждестранните сайтове за спортни залози с лиценз за нашата страна не обръщат толкова внимание на бонус офертите и предложенията, като държат едно добро ниво и не сменят бонусите си, то нашите доставчици на залагания се опитват да направят най-добрите бонуси за нови клиенти и за вече регистрирани играчи. Обърнете внимание при регистрация в букмейкър какъв процент е началният бонус и до каква сума е той. Вижте дали условията за разиграване на бонуса са приемливи и дали смятате, че ще успеете да ги изпълните.

Регистрираните потребители пък може да се възползват от много бонус оферти. Букмейкърите почти всеки месец добавят нови предложения в своите сайтове – бонус игри, бонус турнири и дори безплатни бонус игри, от които може да спечелите средства за залагане. Освен това има и много промоции, които включват безплатни завъртания в казино игрите на букмейкърите. Подробен преглед на нашите статии за бонусите на онлайн букмейкърите ще ви даде повече яснота.

Доброто мобилно приложение привлича залагащите - Най-добрите букмейкъри за онлайн залози, които искат да са на върха и искат да оставят всички доставчици на залози зад себе си, трябва да обърнат вниманието на мобилните залагания, което сега изисква хазартната индустрия. В крайна сметка всеки втори спортен залог се прави на смартфони и други подобни устройства. Всеки доставчик на залагания има уебсайт, оптимизиран за мобилно използване, но приложението за залагане увеличава комфорта за играчите. Някои български букмейкъри все още нямат мобилна апликация, докато други разчитат на нея, за да привличат клиенти.

Всеки букмейкър разчита на надеждни и сигурни разплащателни методи – Няма как един играч да направи залог в букмейкъра, ако не е депозирал пари. Затова сайтът за спортни залози е нужно да предлага добри методи на плащане. Вие може да обърнете внимание какви разплащателни методи се предлагат още преди регистрация. Повечето хазартни оператори имат изобилие от възможности за депозит и теглене – вие може да избирате измежду опции като кредитни и дебитни карти, банков трансфер и съвременните електронни портфейли: ePay, Skrill, Neteller. Най-разпространен в последните години е методът Изипей, като също с него имате възможност да депозирате и теглите в букмейкърите, а дори български хазартни оператори предлагат и възможност за депозит с мобилен оператор и Кештерминал.

Обслужването на клиенти в букмейкърите също е от значение - Въпроси и проблеми продължават да се появяват в онлайн букмейкърите. Дори ако сте се регистрирали в  един от най-добрите доставчици на залагания. Независимо дали става дума за депозити или тегления, бонуси за спортни залагания или технически проблеми, ще ви се наложи да се обърнете към поддръжката на букмейкъра. В този случай професионалното обслужване на клиенти в букмейкърите е от голямо значение. Трябва вашият сайт за спортни залагания да предлага бързи решения, като например Чат на живо за връзка с поддръжката, както и гореща телефонна линия.

WinbetPalms betBwinBetanoSportingWinBetwaySesame