Системи за залагане
Начало
Прогнози
Системи
"Застраховаща" системa 1
"Застраховаща" системa 2
"Застраховаща" системa 3
"Точен резултат"
"Точен резултат" 1
"Точен резултат" 2
"Точен резултат" 3
"Точен резултат" 4
ПП / КИ 1
ПП / КИ 2
Търсене на равенства
В движение
"Късметлийска 15-ица"
Value betting
Стратегии
Информация
VIP зона
Карта на сайта
Блог 1x2win
F.A.Q.
Визуализатор
Контакт
Стратегии

"Системи за залагане" или "Комбинации за залагане". Това са варианти за комбинирането на прогнозите за изходите на няколко срещи или различните вероятни изходи за една среща при залагане. Може да правите много добри прогнози, но за да извлечете максималната полза при минимална вероятност от загуба е необходимо да намерите подходящата комбинация.

Най- известните системи за залагане са т.н. "Права колконка" и пълното комбиниране. В първия случай печалбата е най- голяма, но и вероятността за загуба е максимална. Във втория случай се минимизира вероятността за загуба, но вложените пари многократно се увеличават и печалбата рязко спада.

Ние Ви предлагаме различни системи за различните случай. Няма отлична или много лоша система. Всичко зависи от конкретния случай- вероятности, коефициенти, брой срещи и т.н. Има системи за рискови играчи- голяма печалба и голяма вероятност да загубите целия залог. Има подсигуряващи системи- ниска печалба, но сте застрахован при различните изходи от срещата.

За някого застраховащите системи за глупост- "Който не иска да губи- да не играе". За друг пълното комбиниране е излишно хвърляне на пари. Трети, ако не се подсигури в 99% от случайте, не започва да играе. Различни хора- различни системи.

   
Bourgas - Sofia - London, 2010