Регистрация в WinBet

Регистрация в WinBet

Българският хазартен оператор Winbet, който задължава клиентите си да си направят регистрация. Регистрационният процес се извършва в сайта на букмейкъра, попълвайки стандартен формуляр за откриване на сметка, който включва няколко стъпки. Процедурата по регистрация на акаунт не отнема много време, така че много бързо може да отворите игрален профил в WinBet и да започнете да залагате на спорт или да играете казино игри.

Как да стартирам процеса по регистрация?

След като отворите сайта на УинБет, вие трябва да цъкнете в горната част на екрана в дясно на бутона "Нов клиент". До него ще видите и опцията за влизане в акаунта - "Вход", след като вече имате регистрирана сметка.

РЕГИСТРАЦИЯ В WINBET

Във формата за регистрация, която ще се зареди на вашия екран, трябва да посочите вашите Имена, ЕГН, Телефон и да въведете данни за профила ви в Уинбет - Псевдоним, Имейл и Парола. Също така се избира и валута, в която да играете. Автоматично е избран Български лев, така че не е нужно да правите промяна. Другата възможност е да залагате в Евро.

След като въведете необходимите данни, трябва да потвърдите, че сте навършили 18 години. След това е нужно да цъкнете отметки,че сте съгласни с правилата и условията на сайта. Когато сте готови с всички полета, кликнете на бутона „Регистрация“. Вашият профил в Уинбет ще бъде създаден и може да въведете данните си, за да влезете в него.

Лични данни при регистрация на акаунт в WinBet

Хазартният оператор изисква от потребителите си да въведат лични данни. Това не трябва да притеснява клиентите, тъй като попълването на имена, ЕГН, телефон, адрес и т.н. се изисква от всеки онлайн букмейкър. Вашите данни се пазят строго секретно и няма да бъдат използвани от никой, така че може да бъдете спокойни.

Активация и Верификация на акаунта след регистрация

Много букмейкъри изискват от своите клиенти активиране на акаунта. WinBet може да ви изпрати писмо на въведения и-мейл адрес след регистрация, за да активирате сметката си. Ако сте получили писмо на пощата, трябва да го отворите и да кликнете на посочения линк, за да активирате профила си. Така акаунтът ви ще бъде активиран и може да започнете да залагате.

РЕГИСТРАЦИЯ В WINBET

Верификацията на сметка е задължителен процес в лицензираните онлайн букмейкъри. WinBet изисква от своите клиенти да преминат процеса по верификация. По този начин се потвърждава, че вие сте собственик на сметката, тъй като трябва да изпратите снимки или копия на документ за самоличност, който ще бъде разгледан от екипа на букмейкъра и данните от акаунта ви ще бъдат сверени. Когато процесът завърши и сте го преминали успешно, ще може да теглите печалби от сметката си в УинБет.

Регистрация от мобилния телефон

Букмейкърът WinBet е разработил перфектна мобилна версия, от която може да правите онлайн залози по всяко време. Естествено, регистрацията на сметка от телефона е възможна. Процедурата е абсолютно същата като е нужно да посетите сайта и да стартирате процеса по регистрация. При откриване на акаунт от вашия смартфон, попълвайте полетата с лични данни по-бавно, тъй като екранът на телефона е по-малък и така ще сте сигурни, че няма да допуснете грешка.