WinBet Верификация

WinBet Верификация на сметка

WinBet е български хазартен оператор, който веднага след стартирането си онлайн се наложи на пазара, като предлага голямо разнообразие от залози на спорт и казино игри. Лицензираната в България компания за онлайн залагания Уинбет изисква от клиентите си да се верифицират, за да могат да правят теглене на парични средства от сайта след успешните си залози. В таи статия ще обърнем специално внимание по процеса на верификация в УинБет.

Информация за процеса по верификация

Всеки лицензиран хазартен оператор в интернет налага на потребителите си да се верифицират. В УинБет вие трябва да извършите верификация на сметка преди първото си изплащане, за да може да изтеглите печалбите си. Верификацията се прави, за да се установи, че вие залагате от тази сметка и вие сте нейният собственик. Изпращайки снимка или копие на документ за самоличност до екипа на WinBet и след като се види, че данните съвпадат с въведените от вас в акаунта, вие ще имате верифициран профил в букмейкъра. За това ще бъдете информирани със съобщение.

Как да се верифицираме в WinBet?

Процесът по верификация не е никак сложен. Доста хора си казват "Трябва да пращам документи за самоличност, може да ме измамят". Не! Това няма как да се случи. Изпратените документи се пазят строго секретно и попадат единствено в екипа от професионалисит на УинБет. Ето и как да се верифицирате:

РЕГИСТРАЦИЯ В WINBET

След като влезете във вашия акаунт в УинБет, вие трябва да изберете "Профил". След това отиват към полето Документ за самоличност - тук се качват снимките или копията, които сте заснели с телефона си. Снимките трябва да са в отлично качество и да се виждат данните ви. Когато сте качили документите, цъкнете на бутона за изпращане до екипа на букмейкъра.

Може да се верифицирате в УинБет и с някоя от формите за контакт с букмейкъра. Например може да използвате Чат на живо или съобщение по и-мейл, за да изпратите документите. Най-предпочитан метод за верификация обаче е този, с който ви запознахме по-горе.

С какви документи мога да се верифицирам в Winbet?

Вашите документи за самоличност, които носите у себе си като например лична карта и шофьорска книжка, са сред възможностите за верификация. Също така може да изпратите и снимка на паспорта си, ако имате такъв. Winbet верифицира само лица на 18 години, така че няма как да нямате поне един от документите, за да преминете успешно процеса по верификация на сметка.

Срок за верификация на акаунта

Когато изпратите документите за самоличност, трябва да изчакате до 24 часа, за да може екипът да ги прегледа и да верифицира профила ви. За да не се наложи да изпращате нови снимки на документите, трябва да направите фотоси с ясни и четливи данни – само така акаунтът ви ще бъде верифициран.

За да не е проблем срокът за верификация, когато вече сте направили печалби и искате да изтеглите пари от сметката в УинБет, нашият съвет е да се верифицирате още след регистрация в букмейкъра. Така и ще избегнете всички съмнения около вашия игрален профил и няма никаква опасност акаунтът ви да бъде лимитиран.