SportingWin Верификация

SportingWin Верификация на сметка

SportingWin изисква от потребителите си да се верифицират преди първото изтегляне на пари. След като си регистрирате акаунт в хазартния оператор, е важно да верифицирате акаунта си. Всички лицензирани букмейкъри имат ясно правило – трябва да потвърдите самоличността си чрез процеса верификация на сметка, за да може да направите теглене.

РЕГИСТРАЦИЯ

Информация за процеса по верификация

Терминът "верификация"се използва за потвърждаване на акаунта за залагане в букмейкъра. Доставчикът на залози иска да гарантира, че лицето, което е посочено в регистрацията на акаунта за залагания, прави залозите. Това е особено важно за изплащането на печалби. За верификация на акаунта доставчикът на залагания изисква различни документи, с които можете да докажете, че това сте вие и никой друг. Обясняваме кои документи се изискват за верификация малко по-долу. Всеки уважаван доставчик изисква верификация на вашата сметка за залагания, преди да можете да теглите пари.

Как да се верифицираме в SportingWin?

Верификацията в букмейкъра може да се прави от специален раздел в сайта във вашия профил, от който да качите нужните документи. Може да го сторите от пълната версия на СпортингУин или да заредите мобилната версия. Ако сте направили снимки на лична карта например с телефона си, то ще ви бъде по-лесно директно от мобилната версия да изпратите снимките.

РЕГИСТРАЦИЯ

Възможно е да направите верификацията си и като изпратите необходимите документи до електронната поща на SportingWin. В заглавието на съобщението е добре да посочите, че става дума за верификация на сметка.

С какви документи мога да се верифицирам в SportingWin?

В SportingWin може да се верифицирате с лична карта, шофьорска книжка или паспорт. Нужно е да изпратите снимки на един от тези документи, за да бъдете верифицирани .Когато изпращате документите до букмейкъра, трябва да имате предвид няколко неща. По принцип букмейкърът се нуждае от копие от двете страни на вашия документ за самоличност и целият документ трябва да бъде видим. Уверете се, че съдържанието в изображенията е ясно видимо, т.е.не е размазано, твърде светло или твърде тъмно. Тогава нищо не бива да пречи на успешната верификация.

Срок за верификация на сметката

След като сте изпратили вашите документи за верифициране на сметката, трябва да почакате до 24 часа, за да бъде верифициран вашият акаунт. Ако верификацията е била успешна, хазартният оператор ще ви информира по имейл. След това е възможно изплащане на печалби. Дори ако документите са били неправилни или нещо липсва, букмейкърът ще се свърже с вас незабавно. След това може повторно да изпратите документите и ще бъдете верифицирани.

Заключение

Верификацията на акаунта за залагане е стандартна практика при всеки уважаван онлайн букмейкър. Препоръчваме да направите това веднага след отваряне на сметката, за да няма проблеми или забавяния при тегления. Трябва да потвърдите акаунта си, като използвате документи за самоличност, доказателство за адрес и лични данни, които сте въвели акаунта. Документите трябва да бъдат с добро качество, за да може всичко да върви по план с проверката на акаунта. За да обобщим още веднъж: Изпратете необходимите документи на букмейкъра веднага след отваряне на сметката, след което можете да очаквате по-късни плащания да бъдат получени във вашата банкова сметка възможно най-скоро.