Сингъл за днес

Сингълът е най-елементарният футболен залог и е най-предпочитания от добрите типстъри в залозите на футбол. Сингъл залогът се използва най-вече от хора, чиято цел е да спечелят печалби в дългосрочен план. На нашия сайт в страницата Сингъл за днес ще намерите най-доброто предложение за единичен залог за деня като най-често опцията за залагане ще бъде краен резултат, но може да включим и други пазари като брой голове, азиатски хендикап и гол/гол. В таблицата по-долу сме ви запознали и с първенството, в което играят двата отбора и коефициентът от водещ букмейкър, за да може да сме ви максимално полезни за избора на нашия сингъл залог.

Сингъл прогнози за днес 16.07.2024

Повече информация за сингъл залог и основни предимства

Сингъл е единичен залог - т.е. вие залагате само на една селекция и чакате само нея, за да спечелите. Например поставяте залог за победа на Барселона срещу Реал Мадрид. Ако познаете крайния изход на събитието, вие печелите. Печалбата при сингъл залог се изчислява най-лесно, тъй като заложената от вас сума се умножава по коефициента на селекцията. Например залагате 10 лева на 2.50 коефициент за победа на Барселона - вашата печалба ще бъде 25 лева.

Сингъл залогът се предлага на всички спортове. Може да поставяте единични залози на футбол, волейбол, тенис и т.н. Нашите съвети за залози на сингъл са насочени единствено към футбола. Екипът ни от анализатори има солиден опит във футболните залози и ще се опита да ви помогне да правите повече успешни залози на сингъл в букмейкърите.

Основното предимство на сингъл залог е, че вие не чакате други събития и печалбата ви се определя от само един мач. Докато при правата колонка е нужно 3-4 или повече селекции да бъдат печеливши, тук се нуждаете само от единичния залог да бъде прогнозиран правилно. Често в залозите от типа колонка само една селекция ще ви издъни, а ако заложите тези прогнози на сингъл, то ще имате доста повече успех. Вярно е, че трябва да инвестирате повече в залагането по този начин, но пък и ще имате възвръщаемост.

Избор на букмейкър за сингъл залози

Изборът на онлайн букмейкър за залози на сингъл е от изключително значение. В букмейкърите има не голяма, но значителна разлика в коефициентите на някои селекции и е възможно в един сайт за спортни залози ставката да е 1.80, а в друг букмейкър да бъде 1.95 за една и съща селекция. Затова когато избирате букмейкър за залози на сингъл трябва да сте наясно, че сте избрали хазартния оператор с най-високи коефициенти, тъй като при сингъл залозите се нуждаете от това. Също така може да погледнете и какъв е началният бонус, за да имате възможно най-много допълнителни средства за сингъл залог.

Как да заложим на сингъл?

Както казахме в тази статия, това е най-елементарният залог в букмейкърите. Просто трябва  да влезете във вашия акаунт и да сте депозирали пари, след което намерете желаното от вас събития. Например искате да заложите на дербито Арсенал – Челси от Висшата лига. Трябва да изберете раздел Футбол и мачове от Англия / Висша лига, след което ще видите наличната среща. Изберете селекция за залагане от предложените пазари за мача Арсенал – Челси и тя ще се появи във вашия електронен фиш за залагане. След това трябва да въведете сумата, с която искате да пуснете сингъл залога. Автоматично ще видите изчисление на печалбата, която ви очаква. Когато сте въвели сумата за залога, просто цъкнете на бутона „Заложи“ и вашият фиш ще бъде пуснат. В повечето онлайн букмейкъри може да използвате опцията Кеш аут на сингъл залог, така че сте способни да контролирате вашите залози и да вземете печалба от букмейкъра, когато сметнете за добре.