Над/Под 2.5 гола

Залагането на брой голове във футболните мачове е много популярно. Феновете на спортните залози са запознати с основните пазари на футбол и този за брой голове над/под 2.5 е един от тях. С тези залози можете наистина да спечелите пари от букмейкърите и следователно определено трябва да ги използвате. В нашата страница с прогнози за под/над под 2.5 гола имаме за цел да ви предоставим най-добрите залози на тази опция за деня и да спечелите повече фишове. Всички лицензирани букмейкъри за България предлагат пазари за под/над 2.5 гола, така че няма да имате никакви затруднения да пуснете фиша си на тази опция. Вие може да играете прогнозата на сингъл залог, ако коефициентът ви се струва висок, както и да я включите във фиш права колонка с още опции на брой голове или на други пазари.

Прогноза за Под и Над голове за 16.07.2024

Какво означава над 2.5 гола?

Над 2.5 гола се отнася до тип залог, наречен Over/Under. Този тип залагания става все по-популярен и вече не е възможно да си представим предложенията за залагания на букмейкърите без опциите за над 2.5 гола. Тук че не залагате на крайния резултат или победата / загубата на отбор, а "само" на това дали в мача ще има повече от 2,5 гола, с други думи дали може двата тима общо да вкарат поне 3 гола. Залагането над 2,5 гола може да бъде много доходоносно, ако знаете как да го използвате правилно. В нашия сайт ще намерите добри прогнози на над 2.5 гола, като също така ще ви предложим и много стратегии за залагане в друг раздел в сайта ни.

Какво означава Под 2.5 гола?

Залогът за под 2.5 гола в мача се използва, когато се очаква двубоят да не бъде много резултатен. Понякога самите коефициенти на букмейкърите ни дават яснота дали се очаква да има много попадения в мача. Например рядко се вижда да има залози за под 2.5 гола с 1.50 коефициент – тогава е доста вероятно тази опция да бъде печеливша. При два или по-малко вкарани гола в срещата, вашият залог ще бъде печеливш, а с опцията Кеш аут в букмейкърите може и да не чакате края на двубоя, за да се застраховате да няма попадения в последните минути.

Как да правим успешни залози на Под/Над 2,5 гола?

Много е важно да изберете правилния букмейкър, за да можете да извлечете максимума от залозите си за под/над 2,5 гола. Основното тук е да се намери уважаван и коректен хазартен оператор, който отговаря на редица критерии. На първо място, трябва да предлага добри коефициенти, а също така да има и добри бонуси за футболни залози. Така вие ще имате повече шанс да спечелите на залози на брой голове. Също така е важно да селектирате лигите, когато залагате на голове в мача. Не е добре да правите залози за под 2.5 гола в силни първенства като Висшата лига, Серия А, Ла Лига и т.н., в които играят класни играчи и се вкарват доста попадения. При залозите на над 2.5 гола пък трябва да имате предвид и дали мачът е от голямо значение за отборите и няма да пестят сили за следващи по-важни двубои.

Най-общо казано, има няколко фактора или критерия, на които трябва да обърнете внимание. Започвайки с бонуса за добре дошли, тъй като това е много важно за избора на букмейкър. След това сравнявате коефициентите за над/под 2.5 гола в няколко букмейкъра и е нужно да правите точни анализи на залозите ви на под/над 2.5 гола, като също така може да използвате сайтове в интернет като нашия, в който има прогнози за брой голове на добри коефициенти, като може да проследите успеваемостта в няколко дни и след това да се доверите на съветите за залагане.