Гол / Гол Краен

Залозите за двата отбора да отбележат гол във футболни срещи са едни от най-популярните. В нашата страница може да намерите най-добрата прогноза за Гол/Гол за деня. Този тип залог се предлага от всички български букмейкъри и чуждестранни сайтове за спортни залагания с лиценз в България. Вие може да залагате на Гол/Гол на високи коефициенти, тъй като този пазар изисква двата участващи отбора в мача да отбележат попадение, за да е печеливша селекцията.

Прогноза за Гол Гол за 16.07.2024

Как работи залогът за Гол/Гол?

Както подсказва името, залогът "Двата отбора да отбележат " се основава на това дали двата отбора ще отбележат поне един гол или не. Точният брой голове в срещата е без значение като мачът може да завърши 2:1, 3:1, 4:2, 1:1 и т.н. Това е класически футболен залог. При този вариант на залагане определено трябва да обърнете внимание на точните спецификации на букмейкъра, в който залагате. Освен ако не е посочено друго, редовното време за игра (90 минути плюс добавеното време) винаги е времето, в което двата отбора трябва да отбележат гол. Головете при евентуално продължаване или при изпълнение на дузпи не се броят. Ако решите да поставите този залог и заложите на съвета ни в тази страница, определено трябва предварително да направите сравнение на коефициентите. Вие може да видите в повече букмейкъри какви са коефициентите за залога за Гол/Гол на съответния двубой и да направите вашия залог на най-високия коефициент.

Предимства да залагате на Гол/Гол

Това е класически двупосочен залог, тъй като има само два възможни резултата. Следователно теоретичният шанс за печалба е 50%. Но решаващият въпрос е кой от двата резултата се случва по-често – двата отбора да отбележат или не? Тук може да се каже много ясно: Много по- вероятно е и двата отбора да отбележат гол, отколкото това да не се случи. Това се вижда и в коефициентите за залагане, тъй като коефициентите за Гол/Гол в средата обикновено са по-ниски от тези за двата тима да не отбележат в мача. В крайна сметка коефициентите за залагане не отразяват нищо друго освен вероятността от настъпване на резултатите. Често има мачове дори с 1.40 коефициент за Гол/Гол като например ПСЖ – Манчестър Сити или Борусия Дортмунд – Байерн Мюнхен. Това означава само едно – почти сигурни в мача ще има попадения в двете врати, тъй като букмейкърите и експертите очакват и двата отбора да отбележат гол с оглед на ниския коефициент от 1,40.

Голямо предимство на залога Гол/Гол е, че често е използван за комбинации с други селекции. Доста хора залагат на голова колонка, като избират няколко срещи, в които смятат, че ще има попадения в двете врати. От голям плюс на залога е, че тук няма нужда да чакате последния съдийски сигнал и не разчитате на един от двата тима да спечели, а просто да има голове в двете врати, което може да стане още до почивката.

От кои първенства най-често са нашите прогнози за Гол/Гол?

Нашите анализатори правят проверка на всички първенства и в кои от тях най-много и двата отбора отбелязват гол в срещите. Това става в първенствата Серия А, Бундеслига, Висша лига, Ередивизи и др. Ние ще съсредоточим прогнозите си на Гол/Гол най-вече върху тези футболни шампионати. Разбира се, когато няма мачове от тези първенства, ще се насочим и към по-малко известни лиги, но ще направим добра проверка и анализ на факторите, които влияят за това и двата отбора да вкарат в мача.

Заключение

Прогнозите за Гол/Гол са много популярни във футболните залагания и са обичани най-вече от хората, които обичат резултатните мачове. Ние ще се стремим всеки ден да даваме най-добрите прогнози за двата отбора да отбележат гол в мача и да ви помогнем да печелите по-често от този пазар на футболни залози.