Регистрация в Bwin

Регистрация в Bwin

Нужно е да изпълните няколко прости стъпки за откриване на акаунт в Bwin, който е един от най-популярните доставчици на онлайн залагания и поради тази причина голям брой залагащи на спорт решават да си направят регистрация в хазартния оператор. След като въведе уеб адреса на Bwin и влезе в сайта, потребителят може директно да започне процеса на регистрация с натискане върху съответния бутон и ще са ви нужни 4-5 минути, за да откриете сметката си. Бъдете концентрирани и внимавайте при процеса на регистрация, тъй като в никакъв случай не трябва да се допускат грешки при въвеждането на лични данни.

Начало на процеса по регистрация

За начало на регистрация трябва да натиснете бутона в сайта на Bwin „Регистрирайте се сега!“. След това ще се отвори регистрационната форма за откриване на сметка в Bwin. В първата стъпка от регистрационния формуляр е нужно да се попълнят вашите имена. Имейлът също трябва да бъде въведен тук, тъй като там ще бъде изпратен имейл за потвърждение на профила.

РЕГИСТРАЦИЯ В BWIN

Във втората стъпка от откриването на акаунт си избирате потребителско име и парола, с които да влезете в сайта, както и въпрос за сигурност. В тази стъпка се въвеждат още Датата на раждане и желаната валута. В заключение се въвежда адрес и валиден телефонен номер.

Лични данни при регистрация на акаунт в Bwin

Bwin е един от най-големите букмейкъри в света и е нормално да иска лични данни от своите клиенти. Стандартно е във всеки сайт за залагания да попълните имената си ЕГН, актуален телефон, адрес и т.н. Чрез въвеждането на тези данни, в бъдеще вашата сметка може да бъде верифицирана и ще имате право да теглите печалбите си. Данните ви се пазят строго секретно и с тях е невъзможно да бъде злоупотребено.

Активация и Верификация на акаунта след откриване на сметка

В Bwin е нужно да потвърдите акаунта си след регистрация – по този начин ще го активирате. На въведения и-мейл адрес при регистрация ще ви бъде пратено писмо с линк за потвърждение. Само е нужно да кликнете на връзката и вашият акаунт ще бъде активиран. Така ще може да влезете в профила си и да депозирате пари, за да започнете залозите на спорт в Bwin.

РЕГИСТРАЦИЯ В BWIN

Верификацията на акаунта в Bwin трябва да бъде извършена преди първото теглене на пари. Няма как да изтеглите средства от профила си, ако сметката ви не е верифицирана. От сайта на Bwin може да изпратите вашите лични документи, за да бъде верифицирана сметката ви. Възможните документи за верификация са лична карта, паспорт или шофьорска книжка, като трябва да изпратите снимки в добро качество.

Регистрация от мобилния телефон

Bwin има много добро мобилно приложение, както и мобилен сайт за залагания. От вашия смартфон може да си откриете сметка в букмейкъра, ако все още нямате регистрация. Просто е нужно да следвате същите стъпки, с които ви запознахме в тази статия, като няма да имате никакви трудности при регистрацията на акаунт в Bwin от мобилния телефон.

Акаунтът ми след регистрация е блокиран – защо?

В няколко случая акаунтът може да бъде блокиран веднага след регистрацията. Причините за това могат да бъдат няколко. Това може да се случи, ако клиент преди това е регистрирал акаунт на свое име и просто е забравил да го активира. Друга причина може да бъде злоупотреба с бонус офертите на Bwin. Правилата за бонусите ясно посочват, че бонусът може да се използва само за едно за домакинство и IP адрес. Ако няколко акаунта с един и същ IP адрес са заявили един и същ бонус, всички засегнати акаунти също могат да бъдат блокирани. Загубата на паролата и многократното въвеждане на грешна парола също може да доведе до блокиране на акаунта.