Bwin Верификация

Bwin Верификация на сметка

Както при всеки доставчик на онлайн залагания, първо трябва да потвърдите сметката си за залагане в Bwin, преди да можете да изтеглите печалбите си. Ще ви покажем как можете бързо и лесно да верифицирате сметката си в Bwin, така че печалбите ви да отидат директно във вашата банкова сметка. Най-хубавото е, че в Bwin ви е необходимо само копие на валиден документ за самоличност, за да може профилът ви да бъде успешно верифициран.

Начало на процеса по верификация на сметка в Bwin

За да не се налага да чакате дълго печалбите си, препоръчваме да завършите верификацията в  Bwin веднага след регистрацията. Кликнете върху Моят акаунт>Данни за акаунта>Верификация на акаунта. От вас зависи дали ще използвате паспорта, личната си карта или шофьорската си книжка за верификация. Имате възможност да качите снимка или сканиран документ във версията за настолни компютри на Bwin или можете да направите снимка директно с мобилния си телефон. След изтеглянето на приложението Bwin е възможно дори да завършите верификацията в Bwin чрез мобилния телефон, например чрез сканиране на QR код.

РЕГИСТРАЦИЯ В BWIN

Веднага след като качите, сканирате или снимате личната си карта, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху Затвори и сте готови. По правило качените от вас документи ще бъдат проверени от служител в рамките на 72 часа и след като бъдете верифицирани ще сте готови за първото си изплащане. При определени обстоятелства Bwin може също да поиска да потвърдите адреса си, като тук може да се използва и сметка за комунална услуга. Например би било възможно да се качи сметка за ток или вода.

Кога трябва да верифицирам акаунта си в Bwin?

В Bwin няма краен срок до кога трябва да завършите верификацията на акаунта. Дори и без това можете да залагате на всички събития и да гледате спортове на живо. Тъй като обаче процесът на верификация може да отнеме до 72 часа, препоръчително е да приключите въпроса веднага след регистрацията. През повечето време обаче верификацията на Bwin приключва в рамките на един ден. Докато някои букмейкъри свързват получаването на бонус за добре дошли с верификация на акаунт, вие можете да се възползвате от бонуса на Bwin за нови клиенти веднага, дори и профилът ви все още да не е верифициран.

Защо трябва да верифицирам акаунта си в Bwin и може ли да имам трудности?

Верификацията на акаунта служи от една страна, за да ви защити като личност и да установи точността на личните ви данни, но също така и за предотвратяване на злоупотреби и пране на пари. Трябва да потвърдите акаунта си във всеки букмейкър, преди да можете да теглите печалби от залози.

Процесът на верификация в Bwin може да срещне проблеми. Възможно е някоя от снимките, която сте изпратили, да не е с достатъчно добро качество и ще е нужно да направите нови снимки. Ако имате проблем, може да погледнете в изчерпателния раздел с често задавани въпроси, а също така е наличен и чат на живо. Можете също така да се свържете с хазартния оператор по телефона или по и-мейл. Тъй като верификацията в Bwin е доста прост процес, би трябвало да нямате никакви усложнения.