5 причини да си загубите парите при залог

5 причини да си загубите парите при залог

Много е вероятно от първи поглед да решите, че всичко написано в тази публикация е досадно познато. Прескчочете я. Ако обаче все още нямате печалби от залозите си, прочетете я. Може и да разберете къде е скрит проблема ви.

1. Залог под влияние на емоции.

Много играчи залагат на любимият си отбор, независимо в какво състояние се намират. Трезвият анализ се заменя от емоциите или с някакви псевдо- логични обяснения, защо точно този отбор трябва да победи.

Залага се също и под влияние на други хора. Чудите се как да заложите и коментирате с някого, например в букмейкърски пункт. Ще ви дадат мнение. Не го ползвайте директно. Обмислете го и тогава залагайте.

 2. Любим букмейкър.

„Неговият сайт съм го запаметил във „Фейворита“ и съм съм открил акаунт вече там. Голяма работа, че предлага най- лошите коефициенти„. Много често мързела е причина за загуби. Понякога е необходимо да се погледнат коефициентите в още някой друг букмейкърски сайт.

Разглеждайки любимия си букмейкърски сайт, откривате нов маркет или получавате писмо с неясна опферта. Обслужването на сайта помагало ли ви е в такива случаи? Доволни ли сте от помощта? Всичко има значение, когато ползвате услугите на един букмейкър. Давате си парите, очаквайте класно обслужване.

 3. Тази среща се дава по телевизията.

Тука няма какво да се каже. Няма знания за тимовете, нито добър анализ. „Тази среща ще я показват по телевизора след 1 час. Бързо да правим залозите.“

Действайте по този начин и скоро може да се включите в клуба на фалиралите играчи. Един съвет. Заложете преди мача и следете внимателно развоя на събитията по телевизията. Ако трябва, коригирайте залога си (Cash out)  или направете нов за да компенсирате негативите. Мислете и тогава действайте.

 4.. Неизвестен отбор.

Залагането на отбор, за който нищо не знаете е опасно развлечение. Лошото е, че така практикуват прекалено много залагащи по букмейкърските сайтове.

Така се ползват предложенията от типстерите. Дълго тествайте преди да дадете и 1 лв.

 5. Прекалено големият залог.

„Управлението на банката- това не е за специалисти по прогнозите, като мене“ – обикновенно тази фраза се произнася преди последният залог на начинаещият играч. И той залага цялата си банка. И я губи.