3-те възможни смъртоносни грешки при залагане

3-те възможни смъртоносни грешки при залагане

Да, да. Именно смъртоносни. Не се отнася за физическата ви смърт, а за вашата финансова смърт. Смърт, като професионален играч.

Такива статии обикновено не се четат защото залагащите знае всичко, а и може да контролират себе си. Нито първото, нито второто е вярно. Ако беше така щяхте да сте на тропичен остров и да живеете от печалбите си от залозите. Щом ровите из Интербет за информация, значи има още какво да научите.

Смъртоносна грешка 1

След загубен залог е необходимо да се отпуснете. Отидете да се разходите. Върнете се. Разгледайте статистиката. Обмислете грешката си. Възможно е да пропуснете един, два кръга на даден шампионат.

Да, да, но НЕ. Само Вие трябва да знаете, че вашият залог е загубен. До като не е научил някой, вие по най- бързият начин се изнасяте от мястото си и отивате да заложите отново или отваряте лаптопа и … правите фатален изстрел. Правите нов залог и отново губите.

Кръгът се затваря. Излизането от него става сложно. Прекалено лесно се проиграва всичко и то по начин, по който не искате да става. Спрете себе си за да не заложите веднага след загуба. Изчакайте малко или повече време.

Смъртоносна грешка 2

Печелите или губите. Това в момента не е важно. Ако сте спечелили голяма сума или сте загубили поредния залог, възможно е емоцията да е замъглила главата ви. Вие се намирате под властта на емоциите. Вашата рационалност в момента спи. И за това трябва да стоите по- далече от букмейкърите.

Емоцията не е добър съветник. Ако сте спечелили, еуфорията няма да ви позволи да направите трезв анализ на поредния залог. Случая, че сте загубили е описан по-горе. Когато пулса бумти в главата е време за разходка или сън. Утрото е по-мъдро от вечерта.

101% е загубата, ако сте заложили, сядате пред телевизора , отваряте си бира, виждате как печелите или губите залога си и веднага се захващате със следвашия. Дори само една бира е достатъчна да ви разконцентрира в комбинация с емоцията.

Смъртоносна грешка 3

Вие фен ли сте? Аз съм футболен фен. Аз имам любим отбор. Ще заложа ли на среща с тяхно участие. По скоро НЕ. Прекалено много ги харесвам и ще ги надценя.

Когато говорим за своя любим отбор нашите емоции заглушават разума. Тогава не можем реално да оценим своя тим. За това по- добре да пропуснем тези залози. Особенно, ако любимият Ви отбор играе срещу силен съперник или много неща зависят от изхода на играта. Има опасност за видим желаното пред действителното. И ще заплатим за това.

Правете залози. Изучавайте отборите. Избягвайте тези грешки и нищо няма да помрачи живота Ви на професионален играч.