22bet

22bet е основан през 2018 година и бързо се разраства в Европа и по света. Осигурява много добри онлайн услуги в областта на залаганията за играчите по целия свят, предлагайки достъп до хиляди ежедневни пазари (маркети), отлични коефициенти и огромен набор от методи за депозит и бързо теглене.

22bet няма лиценз от Българската комисия по хазарт, но приема регистрации от България и няма проблем с депозирането и тегленето на парите.

В България директния достъп до сайта 22bet.com е ограничен, но може да отворите сайта през алтернативен линк или VPN. Един от най-лесните методи да достъпите 22bet е чрез Hola Free VPN на браузера Chrome. Кам може да направите това, съм описал в тази публикация.

Защо да се главоболите с VPN и да ползвате някакъв си букмейкърски сайт, за който не сте чували. Има 2 причини (говоря за футбол):

  • Имат невероятно много пазари (маркети) за залагане. Виждал съм мачове с 1576 възможности за залагане, т.е. толкова са всички изходи на всичките пазари за един мач.
  • Имат по-високи коефициенти от конкуренцията. Разликата достига 15 стотни по-високи от други сайтове. Повярвайте ми, това е много основателна причина за ползване на 22bet.

Ако сте мой последовател от дълго време, може би сте се убедили в красотата и ползата от Азиатските хендикапи. 22bet предлага най-големия списък с Азиатски хендикапи, който съм виждал.

Има един минус. Началния екран за всеки мач, съдържаш всички пазари е толкова дълъг, че браузера може да се затрудни с превъртането му.

Обръщам ви внимание на най-важните (според мене) неща в 22bet. Естествено, че има бонуси, промоции, статистики и какво ли още не. Тях ги има нявсякъде, но многото пазари и високите коефициенти са само в 22bet.