Стратегия Ва банк

Стратегия „Ва банк“

Стратегията „Ва банк“ може да ви се стори странна, не много практична и дори безумна, нопърво я опознайте и тогава съдете. Тя не е много рискова и не е необходимо да имате голям начален баланс, ако познавате отлично собствените си възможности.

Стратегия „ВА БАНК“Тази стратегия за залагане е елементарна и не е основана на математически формули, а на вашата собствена оценка и нюх. При повече късмет с няколко лева начален капитал можете да играете много игри и да спечелите. Ако в крайна сметка загубите, то ще загубите съвсем малко, губите само тези няколко лева от началната каса.

Използването на стратегията „Ва банк” е лесно, но изисква подготовка. Трябва отлично да познавате възможностите си да правите успешни прогнози. Ако сте сигурни, че правите 3 или повече успешни залога в редица, това е вашата стратегия.

Сами си избирате началния залог колко висок да бъде и това е главното преимущество на тази стратегия. Би могло да стане малко плашещо да залагате толкова голяма сума при по-дълга победна поредица, но запомнете, че имате съвсем малък залог първия път. Останалите залози след първият са приходите от предходните залози при печеливша серия. Това е „психологическа” стратегия. Ако загубите, губите спечелени пари, а не вашите собствени. Те, спечелените пари, пак са Ваши, но по- лесно се прежалват.

Най-важното е правилно да прецените, кога да рестартирате стратегията. Ако правите често 3 последователни успешни прогнози, тогава след третия успех, започнете отначало с минимален залог. Не рискувайте четвърти път да залагате „ва банк“.

Пример:
Решавате да заложите 1 лв, примерно при коефициент 2.00.
1. След първия печеливш залог вие удвоявате сумата си и тя е вече 2 лв. Сега можете да заложите, надявайки се на нова печалба.
2. Вторият Ви залог е печеливш и вече имате 4 лв.
3. Залагате 4 лв и печелите. Парите Ви са вече 8 лв. Ето тука се появява същината на стратегията- да спрете или да продължите „ва банк“. Това е вълшебният въпрос.
4. Залагате четвърти път и отново печелите. Имате вече 16 лв. Решавате да започнете отначало.
5. Залагате 1 лв и имате 15 лв сигурна печалба. Ако не познаете, ще загубите 1 лв., колкото е началния ви залог.

Стратегията „Ва банк” просто казва, че вие решавате колко пъти за заложите всичко спечелено до момента за да го увеличите. Разбира се, по всяко време можете да рестартирате и да започнете отначало.

Тази стратегия има ефекта на пирамида за вашата печалба. Този метод не е безрисков, но предлага много емоции при най- малко количество начален капитал.

Това е един от най- старите методи за залагане и се основава на идеята за сложна лихва в банковата система. Залагате, печелите, ре- инвестирате в следващия залог. Използването на стратегията „всичко или нищо” е манталитет, начин на мислене.

Всичко изглежда просто и елементарно, но опитайте и ще видите как ще ви обземе магията на залагането.

Задължително си определете колко ви е началният капитал и ако го свършите- не продължавайте поне известно време. Ако сте със слаба воля- не започвайте. При тази стратегия е опасно, че трудно се спира и не разбирате как прехвърляте заложените от вас лимити- на началния капитал ина броя игри в един цикъл на стратегията.

Оценете се правилно и имайте желязна дисциплина със стратегията „Ва банк“. Дори да можете да правите само два последователни успешни залога, пак ще бъдете доволни от тази стратягия, ако рестартирате на всеки 3-ти залог.