Система за залагане на равенства с два сигурни мача

Система за залагане на равенства с два сигурни мача

В днешно време има десетки системи и стратегии за залагане на футболни мачове. Добрите типстъри са измислили печеливши и доходоносни системи за залагане, които да помагат на играчите да печелят в букмейкърите. В системата за залагане на равенства с два сигурни мача участват две „сигурни” събития и 10 срещи, на които залагате на краен изход Х. Вие може да се насочите към футболен шампионат, като при провеждащият се кръг избирате знак Х на всички двубои и се надявате няколко от тях да завършат наравно.

Как всъщност работи тази система за залагане?

Първо избираме 2 срещи за които сме абсолютно сигурни, че можем да познаем резултата. Коефициентите нямат голямо значение, по- важно е да сме сигурни в прогнозата. Правим 10 комбинации от по 3 срещи плюс двете „сигурни” срещи и една от 10 с прогноза „Х”. Залагаме мачовете тип права колонка в букмейкър, като е добре да търсим и такъв сайт за онлайн залози с най-високите коефициенти.

Можем да направите кратък анализ на първенствата и да си харесате някое, в което „Х” е по-често срещан краен изход, например Лига 2 на Франция или Серия Б на Италия.

Пример:
1-ви „твърд” резултат- 1.30
2-ри „твърд” резултат- 1.30
10 срещи с коефициент за „Х” около 3.50
Коефициента за трите срещи в колонка- 5.92

Ако не познаем някой от „сигурните” прогнози - 100% загуба.
Ако не познаем нито един „Х” - 100% загуба.
Ако познаем само един „Х”- около 34% загуба
Ако познаем два „Х”- 18% печалба.
Ако познаем три „Х”- 78% печалба.
Ако познаем четири „Х”- 137% печалба.
Ако познаем пет „Х”- 196% печалба.
Ако познаем шест „Х”- 255% печалба.
Ако познаем седем „Х”- 314% печалба.
Ако познаем осем „Х”- 373% печалба.
Ако познаем девет „Х”- 432% печалба.
Ако познаем десет „Х”- 492% печалба.

Естествено, много малко вероятно е да се получат повече от три равенства в едно първенство в един кръг, но дори и при три попадения, печалбата е добра.

Тази система е повече за експерименти от колкото за редовно залагане. Системата е добра, но изисква добро познаване на първенствата. Друга слабост на системата, е че много често проблемите идват от т.н. „сигурни” прогнози. На практика по вероятно е да познаете 2, 3 и повече равенства, но да се провали системата заради изненада в „твърдите” знаци.

Не избирайте „сигурни” срещи с коефициент под 1.30. Статистиката показва, че те не са „най-сигурните” въпреки ниския коефициент. В същото време хубавото на системата е, че може да се използва за всякакви събития със коефициент около и над 3.50. При коефициенти над 5.50, дори само един познат резултат ще Ви донесе печалба, но със сигурност, това ще се случва рядко.