Лекция 1. Добре дошли в Академията за залагане

Добре дошли в Академията за залагане

Добре дошли в уебсайта поставил си за цел да задоволи широк набор от потребности в областта на залаганията за да повиши ефективността на залозоте ви. 90% и повече от всички търсещи информация в Интернет за залагане, търсят прогнози: „Топ“, „Вип“, „Сигурни“ и т.н. Тука ще намерите прогнози, но те са една малка част от цялата информация, която предлагам на вашето внимание.

Да сте чули за забогатели от залагане? Аз знам за един гений в статистиката забогатял от конни надбягвания и за никой друг. Сякаш повечето правещи пари от залагания са типстерите, прогнозиращи срещи, които сами не са играли. Да, има един метод за „сигурно“ печелене, т.н. „Sure bet“ (арбитраж), който може да ползвате до като не ви спрат акаунта за винаги. Ако сте фен на тръпката от залагането, не е ли по-добре да изпитвате удоволствието дълъг период от време и да печелите по малко, отколкото един ден да осъмнете загубили всичко или да спечелите хиляди за един ден и на другия ден да разберете, че акаунта ви е блокиран.

Мнозина не правят разлика между „плащане“ и „печалба“, почти всички слагат знак за равенство между вероятността за случване и реципрочната стойност на коефициента, а единици знаят какво е маржин в залагането. Дали това не намаля ефективността на залозите?

Амбицията ми е да се научите да бъдете интелегентни в залаганията. Подхождайте умно и удоволствието може да бъде почти безкрайно, а бирата и мезето всеки ден да са безплатни. Това не става със залагания „на сляпо“. Освен четенето на статистика предлагана в стотици сайтове, полезно е и запознаване с основите на залагането, а защо не и с „по-дълбoка“ материя.

Началото

Преди много години (2010 г.), когато беше създадена първата версия на този сайт, в Българското уеб пространство нямаше почти никаква информация за системи за залагане, финансови стратегии и каквато и да е друга информация за залагане. Можеше да се прочете нещо за стратегията Мартингейл, малко за Д’Аламбер и Фибоначи и май това беше всичко.

Намерих повече информация в руските сайтове и в тези на английски език. Преведох я без помощта на Google Transaltor (тогава го нямаше) и я публикувах. Смело мога да твърдя, че някои от публикациите ми бяха уникални за българските уебсайтове.

Въоръжен с познания по математика и начални умения в областта на залаганията започнах да правя анализи на системите и стратегиите. Започнах да ги развивам и обогатявам. Почти всички стратегии са създадени за залози с вероятност на случване 50%. Трудно можеха да се приложат във спортното залагане. След обновяването им станаха използваеми.

През онези години нямаше социални медии като Facebook, Twitter, Instagram и т.н. Може би единствения начин да се чуе за един сайт бяха форумите. В един български форум сме правили епични теоретични сблъсъци. Толкова много бяхме задръстили сървъра с писане и снимки, че в един момент той отказа. Изтриха всичките ни коментари трупани с месеци за да успеят да го пуснат пак. Славни времена на смислени дискусии с минимален хейт.

В наши дни

Желанието ми е в началото да ви запозная с основните термини в областта на залаганията, видовете маркети и особеностите на някои селекции. Ще ви дам насоки как да си изберете правилния типстер, ще ви обясни различни системи и стратегии. Не мога да изброя всичко, което е на ваше разположение в Академията за залагане. Информацията е богатство. Възползвайте се.