Азбука

Като всяка друга област, залагането също има теоретична основа, която аз наричам "Азбука на залагането". Ако "на сляпо" се хвърлите в хазарта, непознавайки правилата му, възможно е в началото да имате някакви успехи водени от "късмета на начинаещия", но рано или късно след това ще претърпите неуспех. Гарантирам ви го.

Не е необходимо да изчетете всички интернет публикации и книги от пазара за да започнете да залагате, но някакъв минимум от теоретични познания е необходим. Ако имате в гена си хазартния гъдел и твърдо сте решили да опитате късмета си в тази област, запознайте се поне с основите (азбуката) на залагането.

Има понятия, които от пръв поглед се разбира, че са необходими, като букмейкър, коефициенти, събитие за залог, маркет и т.н. Има други, които ще ви се сторят излишни, но точно те дават решаващата преднина във вашите залози: маржин, value в залог, разликата между изплатена сума и печалба, и т.н. Включил съм математически формули за да ви обясня по-добре същността на понятията. Не е задължително да ги разчетете, но ако го направите, ползата е само ваша.

В поредица от статии ще ви разкрия Азбуката на хазарта - това е моята отговорност, създавайки този уебсайт. Дали ще се запознаете с нея е ваша отговорност. Фалита също си е ваш.

  • Лекция 1. Добре дошли в Академията за залагане
  • Лекция 2. Основни термини в залагането
  • Мултибет или сингъл
  • Лекция 4. Създаване на коефициентите за залагане
  • Лекция 3. Основи на залагането – залог, букмейкър, маржин

Лекция 1. Добре дошли в Академията за залаганеЛекция 2. Основни термини в залаганетоМултибет или сингълЛекция 4. Създаване на коефициентите за залаганеЛекция 3. Основи на залагането – залог, букмейкър, маржинПсихология