Системи "Точен резултат"
"Застраховаща" 1
"Застраховаща" 2
"Застраховаща" 3
"Точен резултат"
"Точен резултат" 1
"Точен резултат" 2
"Точен резултат" 3
"Точен резултат" 4
ПП / КИ 1
ПП / КИ 2
Търсене на равенства
В движение
"Късметлийска 15-ица"
Value betting
Система "Точен резултата"

Точните резултати са трудно предсказуеми затова и коефициентите са по- големи- около 6.00, 7.00, 8.00 или повече. Ако разгледаме примерно, всичките 8-9 игри от едно първенство за период от една седмица, можете да се надявате на 2 успешни прогнози, най- много 3. Няколко седмици може да не познаете нито една. 2 от 8 е добра успеваемост, защото в крайна сметка два познати резултата с коефициент 6.00, при залог примерно 1 единица на 9 срещи, дава 3 единици печалба.

Нито един човек, нито един уебсайт, нито един типстер не може да прогнозира точно всички резултати. Не вярвайте, ако някой Ви каже, че може да познае всички резултати.

Най- често срещаните резултати са 1-1 или 2-1. За тези резултати, букмейкърите дават коефициенти минимум от 5.00 до 6.50. Какво трябва да направите- Търсете резултати извън обичайните. Например, заложете на всичките 9 срещи да завършат 3-1 и може приятно да се изненадате. Винаги отбор който води с 2-1, в края на срещата може да направи резултата 3-1. Това ще Ви донесе печалба, защото коефициентите за 3-1 са от 10.00 нагоре. Дори само при 1 лв на среща, само един познат резултат ще ни донесе печалба.

Ето няколко от най- простите системи за прогнози с точни резултати.

Сингъли (единични игри)- залагате 1 лв на толкова срещи от едно първенство, колкото е минималният коефициент от всичките възможни. Например: при коефициент 6.50, залагате на 6 срещи . Ако познаем един резултат ще имате минимална печалба, при повече познати- ше бъдете много доволни.

Дубъли (комбинация от 2 срещи). Ако коефициентът за даден точен резултат е например 7.00, можете да търсите два точни резултата от 9 срещи. Ако заложете по 1 единица на комбинацията 2 от 9- ще платите 36 единици. При познаване на които и да е 2 точни резултата ще имате позната комбинация за 49 единици. Това прави 13 единици чиста печалба.

   
11.04.2010