Система"Value betting"
"Застраховаща" 1
"Застраховаща" 2
"Застраховаща" 3
"Точен резултат"
"Точен резултат" 1
"Точен резултат" 2
"Точен резултат" 3
"Точен резултат" 4
ПП / КИ 1
ПП / КИ 2
Търсене на равенства
В движение
"Късметлийска 15-ица"
Value betting
Система Value betting

Това е една от най-сигурните системи за залагане и най- трудните за използване. При тази система се играе само на срещите, където сте намерили собствена стойност (value) на коефициента за залагане. Приемате ролята на букмейкър, анализирате отборите, правите оценки за шансовете им, изчислявате коефициентите и после сравнявате вашите коефициенти с тези на букмейкъра. Играете само срещите, където коефициента за даден изход на двубоя при вас е по-нисък от този на букмейкъра. Това означава, че за вас този изход е по-вероятен, отколкото този на букмейкъра и коефициентът, който той ви дава, би трябвало да е подарък.

Например за някаква среща, букмейкърът дава за победа на домакина коефициент 2.00, но при вашите изчисления, коефициента е 1.85. Тогава залагате на „1” при коефициент 2.00.

Почти винаги системата „Value betting” е математически обоснована. Обикновенно се базира на статистически данни. Естествено, винаги съществува рискът оценката ни да е грешна, да не изчислим добре шансовете да съперниците и да загубим залога.

Тази система обикновенно се пробва виртуално с месеци, дори година. Периодически се „донастройва” и когато в продължение на поне 1 месец даде стабилни резултати, тогава се започва с реалното и използване. Колкото и да е прецизна, обикновенно не функционира за всички първенства, а понякога за някои отбори в едно първенство. Например, намерили сте някаква статистическа зависимост между позицията на отбора в първенството и резултата от срещата. Бъдете сигурни, че системата Ви не важи за срещи от вида „Купата на страната”, „Купата на краля” и т.н.

   
11.04.2010