Стратегия "Ва банк"
Мартингейл
Ормонд
Контра Д'Аламбер
Реверсивен Лабучер
Плоска
1-3-2-6
Фибоначи
Д'Аламбер
Критерият на Кели
Лабучер
Оскар
Ва банк
Пароли
Стъпаловидна
10 процентна
Стратегия "Ва банк"

Тази стратегия е много добра за начинаещи играчи, защото е с нисък риск и играчите не са длъжни да имат голяма каса. Стратегията е елементарна и не е основана на математически формули, а на Вашата собствена оценка и нюх. При повече късмет с няколко лева начален капитал можете да играете с малко игри и да спечелите много или заради адреналина да играете с много игри, но в крайна сметка за загубите съвсем малко. Ако загубите, губите само тези няколко лева от началната каса.

Използването на стратегията „Ва банк” е лесно. Просто сами си избирате залога при победа колко висок да бъде и това е главното преимущество на тази стратегия. Това би могло да е малко плашещо при победна поредица, но запомнете, че имате съвсем малък залог първия път. Останалите залози след първият са приходите от предходните залози при печеливша серия. Това е „психологическа” стратегия. Ако загубите, губите спечелени пари, а не Вашите собствени. Те, спечелените пари пак са Ваши, но по- лесно се прежалват.

Пример:
Решавате да заложите 1 лв залог при коефициент 2.00.
1. След първия печеливш залог вие удвоявате сумата си и тя е вече 2 лв. Сега можете да заложите, надявайки се на нова печалба.
2. Вторият Ви залог е печеливш и вече имате 4 лв. Ето тука се появява същината на стратегията- да решите колко да заложите. Това е вълшебният въпрос.
3. Залагате 4 лв и печелите. Парите Ви са вече 8 лв.
4. Залагате четвърти път и отново печелите. Имате вече 16 лв. Решавате да започнете отначало.
5. Залагате 1 лв и имате 15 лв сигурна печалба.

Стратегията „Ва банк” просто казва, че Вие решавате колко пъти за заложите всичко спечелено до момента за да го увеличите. Разбира се, по всяко време можете да започнете отначало.

Тази стратегия има ефекта на пирамида за Вашата печалба. Този метод не е безрисков, но предлага много емоции при най- малко количество начален капитал.

Това е един от най- старите методи за залагане и се основава на идеята за сложна лихва в банковата система. Залагате, печелите, ре- инвестирате в следващия залог. Използването на стратегията „всичко или нищо” е манталитет, начин на мислене.

Всичко изглежда просто и елементарно, но опитайте и ще видите как ще Ви обземе магията на залагането.

Задължително си определете колко Ви е началният капитал и ако го свършите- не продължавайте поне известно време. Ако сте със слаба воля- не започвайте. При тази стратегия е опасно, че трудно се спира и не разбирате как прехвърляте лимита на условно заделения капитал.

   
11.04.2010