Система Първо полувреме / Краен изход v.3

Система „Първо полувреме / Краен изход“ v.3

Сценарият: Предполагате, че домакините са силни и ще победят. Считате, че това е една от т.н. „сигурни” или „твърди” знаци „1”. Оказва се, че малкият шанс на домакините не им дава възможност да постигнат целите си и резултата в края на срещата е равен.

Решението: Трябва да „покриете” всички възможни сценарии, за да няма изненади. Това е вече е по- близко до „сигурната” печалба.

Резултата: Избрали сте отбор, който считате, че ще победи или ще завършва на равно. Ако победата му се изплъзва и към 90-тата минута срещата „отива” към равенство, Вие ще бъдете спокоен, защото Вашият залог покрива подобно развитие на нещата.

В тази система на залагате пари за „1”. Предложението е да „покриете” най- вероятните ПП/КИ сценарии за победа или равенство залагайки на: „Х”, „1/1”, „Х/1”

Единствената друга вероятна възможност за завършване на срещата е „2” или „2/1”, но нея я пренебрегвате като много малко вероятна.

Заложете необходимата сума пари на „Х” и на „1/1″ за да си върнете целият залог.

При тази система на залагане не се печели от залозите „1/1” и „Х” , но при подобно развитие на срещата ще си върнете заложените пари. Гледайте на това като вид Застраховка.

Пример:

Играят Арсенал срещу Манчестър Юнайтед и предполагате, че Манчестър няма да загуби (коеф.: 2.50 3.00 2.50).

Да изчислим необходимите залози, при коефициенти за „2/2”- 4.00 и „Х/2”- 5.00.

Залог „Х” = 10/3.00= 3.33 лв

Залог „2/2”= 10/4.00 = 2.50 лв

Ако направите тези залози и Манчестър завърши „2/2” или „Х” Вие ще си върнете 10-те лева.

Вече сте заложили 5.83 лв (3.33 + 2.50), всичко останало, т.е. 4.17 залагате на „Х/2”.

Сега, ако Манчестър завърши „2/2” или „Х” ще си върнете парите, ако първото полувреме завърши наравно, а след това във второто полувреме победи, ще спечелите 4.17 х 5.00 = 20.86 лв.

Обобщение

Резултат „Х/2” е вашата печалба, а другите два залога, са вашата застраховка. Единственият случай, когато ще загубите, е ако Арсенал победи или, ако Арсенал поведе в първото полувреме и след това Манчестър победи във второто полувреме.Залагате десетачка и, ако Манчестър не Ви подведе, ще имате в най- добрият вариант повече от 100% печалба. Може основният Ви залог да е на „2/2”, ако считате, че Манчестър са абсолютните фаворити, но крайната печалба ще е по- малка.

Тази система за залагане може да докаже своята полезност, ако избирате срещи, за които букмейкърите предлагат сравнително еднакви коефициенти за победа на домакините и гостите. Метода не работи за срещи, за които коефициентите са малки, например, за победа на Манчестър у дома с коефициент 1.20.

Залагайте на събития („1/1“ и „X/1“ или „2/2“ и „X/2“) с коефициенти между 4.00 и 5.00.