Футболна прогноза и предложение за залог за 10.06.2020

Дата: 10.06.2020

Спорт: Футбол

Държава: Австрия

Лига: Лига 2

Отбори: Грац АК – СВ Рийд

След добро начало на сезона, настъпи криза в Грац и сега се борят да напуснат зоната на изпадащите. Нямат победа в последните 17 мача, а като домакини имат само 3 равенства в последните 6 срещи. Прави впечатления неутралната им голова разлика в 9-те домакинства, малко необичайна за отбор в тяхната позиция, но показваща желанието им да „изплуват“.

Заради спецификата на игра на срещите в Лига 2 на Австрия, отбора изостава с домакинските си срещи, а те трупат точките си предимно в тях. Мачовете са на затворени врати и това намалява домакинското надмощие. Грац ще търси равния резултат и има вероятност да го извоюват.

Рийд започна колебливо сезона, „застопори” се за 7 кръга на втора позиция, а сега брани лидерското място. Всичко това е в резултат на отлични резултати в последните срещи в лигата – 7 победи и 1 равенставо в последните 8 мача. Като гости са единствения отбор в Лига 2 на Австрия без загуба (8-3-0). Имат отбелязани средно 2 гола във всякя среща, но и допускат средно по 1 гол. През първото полувреме не винаги са убедителни, но след 45-ата минута решават изхода на двубоя.

1/ Застраховащ залог: Bet Builder, K = 1.28, Stake1 = 7.81 лв

            Резултатът в мача ще е равен или за Рийд

            Над 1 гол в мача за двата отбора


Държава: Португалия                         

Лига: Примейра Лига

Отбори: Порто – Маритимо

Порто започнаха със загуба след рестарта на първенството като гости на Фамаликао, а прекия им конкурент Бенфика се представи зле у дома, но все пак взема 1 точка и сега само головата разлика ги изведе като лидер. Порто имат безупречно представяне като домакини през този сезон (10-1-1) и сега имат шанс да си върнат лидерската позиция. У дома отбелязват средно 2.16 гола, а допускат 0.5.

Маритимо нямат победа от 4 срещи (0-1-3), а като гости се представят не добре (2-4-6). Последната им победа е на 05.01.2020, а последната си точка са взели като гост на 09.02.2020 от прекия им конкурент Тондела. Маритимо имат шансове да избягат от зомата на изпадането, но явно това ще стане в домакинските мачове и с някоя открадната точка в гостуванията на отборите от долната половина н атаблицата. В гостуванията си отбелязват 0.5 гола, а допускат 1.33.

2/ Основен залог: Bet Builder, К = 2.50, Stake2 = 2.19 лв

          Първо полувреме – Порто, Краен резултат – Порто

          Над 1 гол в мача, общо за двата отбора

          Двата отбора да отбележат в мача – Не


Total Stake = 10 лв

Possible Payout = 15.47 лв

Possible Profit = 5.47 лв

Average odds = 1.55


Резултат:

Грац АК – СВ Рийд: 4-2

Порто – Маритимо: 1-0

Payout =0 лв

Profit = – 10 лв