Футболна прогноза и предложение за залог за 09.06.2020

Дата: 08.06.2020

Спорт: Футбол

Държава: Дания                                    

Лига: Дивизия 1

Отбори: Вейле – Скиве

Лидера Вейле се намира в добра форма този сезон (W D W W W W D W D W W D) и от 02.10.2019 нямат загуба в Дивизия 1 на Дания. Притесняващо е, че стартираха с домакинско равенство след принудителната пауза срещу предпоследните в таблицата Нествед, но и на тях не може да им се отрекат усилията, които полагат в последните срещи за да изплуват надалеч от зоната за изпадане.

Както се очаква от лидер, Вейле са най-добре представящия се домакин (8-1-2) с впечатляващата за Дания голова разлика от 15 гола (23-8). След 45-ата минута тима пресова противниците си и на практика нямат изгубено второ полувреме.

Скиве трудно намира верния път в последните срещи (L D W L L W L D L) и това ги свали до 10 позиция, включвайки ги в зоната на изпадащите. Предвид усилията на отборите на 11 и 12 позиция в последните мачове, нищо чудно Скиве да слезе още надолу.

Скиве са средно статистически отбор като гости и имат възможност да задържат равенството в първото полувреме. Очаквам голове след 45-ата минута, а дори е възможно да бъдат и в двете врати.

Ще заложа на победа на домакините, но мисля, че коефициента им е занижен при букмейкърите, 1.30 не дава вярна представа за съотношението на силите в срещата.

1/ Залог 1: 1Х2, Вейле,К = 1.30, Stake1 = 7.69 лв


Държава: Полша                                  

Лига: Екстракласа

Отбори: Пяст Гливице – Гурник Забже

Пяст Гливице извървя труден път докато достигне второто място в Екстрайкласа на Полша. В последните срещи имат 4 поредни победи, като дори и една победа като гост над лидера Легия Варшава. След прекъсването се представят много убедително – 2 победи като гост и домакин, да, вярно срещу по-непретенциозни противници. Същия по класа е и сегашния гост Гурник Забже.

Пяст Гливице са най-успешния домакин (10-2-2), но са по-слабо резултатни в атака, спрямо средните възможности в Екстракласа.

Гурник Забже се е „закотвил” на 11-12 място и полагат усилия да преминат в зоната на Шампионския кръг (1-8 място). Превид кои отбори са над тях, считам, че това е невъзможно. Имат серия от 3 срещи без загуба и като цяло се представят добре, но от това гостуване е малко вероятно да откраднат точки.

Гурник Забже са желан гост (1-5-8) и не очаквам изненади от тях в тази среща. Въпреки високия коефициент за домакините, възможно е те да наложат  волята си още през първото полувреме, но аз няма да рискувам с това предположение.

2/ Залог 2: 1Х2, Пяст Гливице,К = 1.83, Stake1 = 2.31 лв


Total Stake = 10 лв

Possible Payout = 14.22 лв

Possible Profit = 4.22 лв

Average odds = 1.42


Резултат:

Вейле – Скиве 1-2

Пяст Гливице – Гурник Забже 0-0

Payout = 0 лв

Profit = – 10 лв