Футболна прогноза и предложение за залог за 08.07.2020

Държава: Испания

Лига: Ла Лига

Отбори: Барселона – Еспаньол

Предстои едно Барселонски дерби: ФК Барселона среща Реал Клуб Депортиво Еспаньол. Двата отбора са от Барселона, но Еспаньол символизира лоялност към Испания за разлика от Барселона, която за мнозинството каталонци представлява идеал за автономия.

След загубата на Барселона като гост от Реал Мадрид, каталунците имат 8 срещи без загуба (5-3-0). Барселона не са губили в последните 42 свои домакинства, които включват не само срещи от Ла Лига.

Като гости може и да губят точки, като срамното равенство срещу Селта Виго, но като домакини този сезон имат 15-2-0. Имат средно 2.9 отбелязани гола като домакини и 0.82 допуснати гола.

Две равенства в последните 3 мача и Барселона трябва да догонва Реал Мадрид с 4 точки по-малко. Те не са отбор, който ще се примири със ситуацията, а очаквам Еспаньол „да го отнесе“.

След рестарта на Ла Лига Еспаньол (20) започна добре- домакинска победа над Алавес (15) и геройско равенство като гости на Хетафе (6). Последва обаче „черна“ серия от 5 поредни загуби. Най-големия разгром беше последния двубой, който загубиха като домакини от Леганес – предпоследните в класирането.

Като домакини имат 2-5-10, а като гости 3-4-10. Оставят факта, че като гости са по-добри отколкото като домакини, да отмине. Това няма знаение, когато противника е Барселона. Като гости отбелязват средно 0.7 гола, а допускат 1.5 гола.

Като домакин, Барселона не е губил от Еспаньол в последните 13 срещи помежду им. Няма да загуби и сега. Няма да има равенство. Въпросът е с колко гола ще е победата.

Прогнозата ми е за минимум 2 гола разлика, но ще очаквам и повече за да спечеля. Ще ползвам за залог Азиатски хендикап AHC Барселона (-2.0) с коефициент 1.725. Ако Барселона победят 3 и повече гола ще имам печалба, ако победят само с 2 гола, ще ми върнат парите от залога.

Залог: AHC Барселона (-2.0), К = 1.725, Stake = 10 лв – Lost

Резултат: 1:0


Дали ще ползвам финансова стратегия, ще разбера след като завърши срещата от 07.07.2020.