Футболна прогноза и предложение за залог за 01.07.2020

Държава: Турция                                 

Лига: Лига 1

Отбори: Алтай – Османлъспор

Алтай от 17 кръга се е амбицирал да побрява играта си и да се „докопа” до плейофите за промоция. В момента са на 6 място във временното класиране, последното даващо им шанс да се борят за Супер лигата на Турция. Само 1 гол в головата разлика е причината да са над следващия ги отбор.

Османлъспор са в групата на изпадащите и вероятно са единствения от трите отбора в тази зона, които имат някакъв шанс да се измъкнат. Четири кръга преди края на първенството и двата отбора имат заветни цели, но класата им е различна.

Алтай от 8 мача имат 4 победи като домакин и 4 равенства като гост. Последните 9 домакинства, от 01 12.2020 до сега нямат загуба. С двата мача след подновявани на двубоите показват, че нищо не се е променило- имат победа у дома и равенство като гост.

Не са много резултатни у дома – средно 1.2 вкарани гола и 0.8 допуснати гола. Тази голова статистика и резултати у дома 9-3-3 трябва да ни подскаже, че победите им са средно с 1 гол разлика.

Последната победа на Османлъспор е преди 7 срещи (0-3-4), у дома. Последната им победа като гости е преди 5 гостувания (0-1-4). Скромните им успехи идват от домакинските им мачове(4-7-4), а като гости са винаги „добре дошли” (2-2-11). Победите и равенствата като гости са срещу отбори в долната половина на таблицата.

Имат средно 1 отбелязан гол като гости и 1.8 допуснати гола. Последните им загубени мачове са с 1 гол разлика.

Удивително напастващата им се статистика говори за победа на Алтай с 1 гол и неголям брой отбелязани голове. За това прогнозата ми е победа за домакините и не повече от 4 гола за двата отбора. Допускам малко повече голове защото разликата в класите им е голяма, а и на Алтай им трябва голов актив.

Залог: Bet Builder, К1 = 1.80, Stake1 = 10 лв

            1X2, Алтай            

            Over / Under 4.5, Under


Резултат: 3-0 (2-0)

Payout = 18 лв