Футболна прогноза и предложение за залог за 30.06.2020

Държава: Италия                                 

Лига: Серия A

Отбори: Дженоа – Ювентус

Положението на Дженоа никак не е добро, на 1 точка над зоната на изпадащите са. В оставащите 10 мача имат шансове за 12-15 точки и при повечко късмет ще се измъкнат. Ювентус се бори за всяка победа за да си гарантира лидерското място защото Лацио ги преследва с 4 точки по-малко. В настоящия двубой, отново не става дума, кой ще победи, а с колко ще победи.

Преди спирането на Серия А, Дженоа в последните си 6 срещи имаха 3-2-1, и тези им сравнително добри резултати ги извадиха от опасната зона. В последните два мача, след принудителната ваканция паднаха като домакини от Парма с 1:4 и взеха точка като гост на Бреша 1:1. С Парма нямаха късмет и изтърваха дузпа при 0:1 и последва 0:3 след видимо по-добрата игра на гостите. Като гости на Бреша играха офанзивно, но това им помогна само да изравнят след като падаха с 2:0.

Като домакини Дженоа играят по дефанзивно и имат средно 1.15 вкарани голове и 1.7 допуснати. Второто полувреме обикновено играят по-слабо отколкото първото.

Според мене играта на Дженоа не се променила от преди рестарта на Серия А и нямат шанс дори за равен с класен тим като гостите.

Ювентус загуби финала за купата на Италия. В Шампионска лига загуби първия мач с Лион като гост, сега ще ги посрещне на 07.08.2020 и има шансове за четвъртфинал. До тогава ще се борят за лидерското място в Серия А.

Направиха серия от 5 победи, но сякаш апетита им сега идва. От следващите 10 срещи, тази с Дженоа е една от трите, с най-голям шанс да вземат максимума.

Имат средно 1.5 вкарани гола като гости и допускат 0.5 гола.

Очаквам победа с 2 гола, а и линията на очакване на букмейкърите е почти същата (-1.25), което ще рече, че се очаква победа за Ювентус с 2 и повече гола, но се допуска с много малък шанс и победа с 1 гол.

За да се подсигуря, ще играя Азиатски хендикап AHC Ювентус (-1.00) с коефициент 1.7. При победа с 2 и повече гола ще взема пълната печалба, при победа с 1 гол, ще ми върнат сумата на залога.

Залог: AHC Ювентус (-1.00), К1 = 1.70, Stake1 = 10 лв – Won


Резултат: 1-3 (0-0)

Payout = 17 лв