Футболна прогноза и предложение за залог за 26.06.2020

Държава: Италия                                 

Лига: Серия А

Отбори: Ювентус – Лече

Ювентус преоткри двубоите с домакинско равенство 0-0 с Милан за Купата на Италия, което беще достатъчно да се класират на полуфинала, след 1-1 в Милано.

Пет дена по-късно загубиха финала за Купата с 4:2 от Наполи. Остава им борбата за шампионската титла.

В момента Ювентус са лидери в Серия А, но само с 4 точки пред Лацио, но с по-лоша голова разлика от 8 гола. Има още 11 кръга и Ювентус нямат право на грешка, като грешка за отбор от класата на Ювентус означава, не просто победа, а да не направят изразителна победа.

На 22. 6.2020 „отвяха” Болоня като гости с 0:2 още в първото полувреме. Победата можеше да бъде и по-изразителна, но и Болоня ги затрудниха през второто полувреме.

Ювентус имат отбелязани средно 2.4 гола като домакини. Предвид ‘гостоприемната” врата на Болоня с 2.3 средно допуснати гола като гости, можем да очакваме минимум 2 вкарани гола в мача или още по-смелото, победа с 2 гола разлика.

Преди да спрат първенството, Лече имаха 3 последователни победи като домакини на Торино (13), гости на Наполи (6) и домакини на Спал (19), последвани от 2 загуби от Рома (5) като гости и Аталанта (4) като домакини. Това ги премести от 17-та позиция на 16-та, но след това паднаха на 18-та.

След рестарта на Серия А загубиха като домакини от Милан (7).

Резултатите на Лече показват, не много слаба форма, а по-скоро непостоянство, но и логичен резултат от жребия в серия А. Като гости се представят малко по-добре, отколкото като домакини, но отбраната им е слабото място винаги.

Лече не от класата на Ювентус и в тази среща победителят е сигурен, прогнозите са насочени в това с колко гола разлика Ювентус ще го направи.

Ако сте сигурни в изразителната победа на Ювентус с минимум 3 гола, използвайте Азиатски хендикап AHC Ювентус (-2.5) с коефициент 2.075. При всички други изходи – губите.

Ако вярвате на Роналдо и компания за победа с 3 и повече гола, но все пак съвсем леко ви „глождае”, че победа с 2 гола не е недопустима, ползвайте AHC Ювентус (-2.25) или (-2.0, -2.5) с коефициент 1.98. В този случай 3 и повече гола ще ви гарантират печалбата, а разлика от 2 гола ще ви върнат половината от залога.

Аз ще заложа на победа с 3 и повече гола, но за да се подсигуря, ще използвам Азиатски хендикап AHC Ювентус (-2.0) с коефициент 1.675. Ако Ювентус победят с 3 и повече гола, ще имам пълната печалба, ако двубоя завърши с 2 гола разлика в полза за домакините, ще ми върнат заложените средства. Ако Ювентус се „изложат” и победят само с 1 гол разлика, допуснат равенство или загуба – ще загубя и аз.

За повече варианти, разгледайте внимателно по-горната картинка.

Залог: AHC, Ювентус (-2.0), К1 = 1.675, Stake1 = 10 лв – Won


Ресултат: 4-0 (0-0)

Payout = 16.75 лв