Футболна прогноза и предложение за залог за 24.06.2020

Държава: Испания                               

Лига: Сегунда

Отбори: Албасете – Лас Палмас

Албасете е на 17-а позиция, на 1 точка от зоната на изпадащите.

27/ Албасете – Понферадина 1:1. Трудно извоювана точка с гол в 90-ата минута срещу „домакински” тим с цената на 5 жълти картона.

28/ Мирандес – Албасете 1:1. Люта битка с общо 9 жълти картона и 2 черени срещу тим с по-добра временна форма от Алабасете.

29/ Албасете – Нумансия 2:1. Геройство за домакините, след като успяха от 0:1 в първото полувреме да направят 2:1. Резулата можеше и да е по-изразителен за домакините срещу един добър отбор.

30/ Албасете – Валекано 1:1. Оспорван и равностоен двубой срещу тим от Топ 6.

31/ Жирона – Алабасете 1:1. Заслужена, трудно извоювана точка като гост на тим от Топ 5.

Рестарт на лигата.

32/ Албасете – Алмерия 0:1. Липсваше късмет за домакините да задържат равенството срещу третите в класирането. С дузпа в 45-ата минута гостите откриха резултата, но въпреки силната игра на домакините, не можаха да върнат гола.

33/ Екстрамадура – Алабесете 0:1. Общо взето логична победа срещу отбор, който не е пречка за никого.

34/ Албасете – Хуеска 2:2. Равностоен двубой. Алабасете  поведе с 2 гола, но не им стигнаха силите да задържат победата срещу Хуеска, твърдо решили, че ще играят плейофи за промоция.

Виждам един тим преодолял лоша серия от 8 срещи и продължил със стабилна игра без загуби (1-4-0) преди спирането на мачовете. Продължава със същите сили и сред преподновяването на срещите.

Лас Палмас са в средата на таблицата и както винаги през годините, вече могат да започнат да си продават мачовете. Шегувам се, разбира се.

Преди спирането на маочвете направиха 3 равенства, а след рестартирането на срещите, гостите имат

– Домашно равенство срещу Жирона 0:0. Двубой с оспорвано второ полувреме с 6 жълти картона, но равностойна игра без много да застрашават вратарите на противниковия тим.

– Загуба като гост от Алмерия 0:1. Превъзходство над по-класния тим на домакините с ранен гол.

– Победа като домакини на Луго 1:0. Играха 45 минути с човек повече и победиха, след като Луго изтърваха дузпа. Абсолютно превъзходство на домакините.

Лас Палмас имаха лоша серия от 7 мача и след това стабилизираха падението си с 3 равенства преди спирането на мачовете. Продължиха с 7 точки от 3 мача.

Имаме два отбора със еднаква съдба и изравнени сили в момента. Считам, че мотивите на Албасете да не попада в зоната на изпадащите ще им даде малко повече сили от Лас Палмас, които са равноотдалечени и от зоната на плейофите за промоция и от зоната за изпадане.

Прогнозата ми е за победа на домакините, но и шанс (но по-малък) за равенство. За тази цел най-подходящия залог е Азиатски хендикап Албасете (+0,25) с коефициент 1.55.

Ако считате, че победата на домакините е равно вероятна на равенството, използвайте Double chance 1X@1.36 и ще имате еднаква печалба и при двата изхода.

Залог: AHC, Албасете (+0.25) или (0,0, +0,5), К1 = 1.55, Stake1 = 10 лв

При победа на Алабасете – пълна печалба. Payout = 15.50 лв

При равенство – печалба с големината на половината коефициент. Payout = 12.75 лв – Won


Резултат: 0-0

Payout: 12.75 лв