Футболна прогноза и предложение за залог за 22.06.2020

Държава: Португалия                         

Лига: Примейра

Отбори: Портимонезе – Маритимо

Портимонезе е предпоследен в класирането, в зоната на изпадащите.

21 кръг/ Портимонезе – Морейрензе 1:1. Един абсолютно равностоен двубой с отбор от средата на таблицата, показващ, че Портимонезе не е „обречен” на изпадане.

22 кръг/ Порто – Портимонезе 1:0. Здрава защита с цената на 5 жълти картона. Достойна загуба с гол в 87-та минута.

23/ Портимонезе – Витория Сетубал 0:0. Отново равенство с отбор от средата на класирането. Домакините може  да съжаляват за изтърваната победа.

24/ Брага – Портимонезе 3:1. Разликата в класите дава отражение, макар, че Портимонезе имаха своите шансове.

Рестарт на лигата.

25/ Портимонезе – Жил Винсенте 1:0. Една изненада предвид доброто представяне на гостите.

26/ Портимонезе – Бенфика 2:2. Геройство срещу лидерите.

27/ Санта Клара – Портимонезе 1:1. Равенство след като Портимонезе поведе в резултата. Противника е от средата на таблицата, но Портимонезе вземат точка като гост.

Може да се отчете лекия възход на Портимонезе.

Портимонезе като домакини имат статистика 2-7-4, а като гости 1-5-8. Това по никакъв начин няма да повлияе на предстоящия двубой, а само показва, че като домакини са малко по- успешни.

Маритимо са 2 позиции над Портимонезе във временното класиране и 7 точки повече. От 11 кръга не се представят убедително и губят позиции. Преди 7 кръга имаха победа у дома, последвана от 4 загуби и 1 равенство. Последния кръг имаха победа на Жил Висенте, макар, че гостите поведоха още в 8-мата минута с гол на Божидар Краев.

След рестартирането на първенството имат равенство у дома срещу Витория Сетубал, неизбежна загуба като гост от Порто и гореспоменатата победа. Тези им резултати спряха негативния им тренд, насочен към дъното.

У дома имат 4-6-4, а като гости 2-4-7. Това е без значение. По-важното е, че отбора има най-слабо резултатната атака като гости, 6 гола за 13 мача.

Портимонезе имат 7 срещи за да опитат да останат в Примейра лига. Предстоят им трудни двубои, но и две по-леки в края. Имат реални шансове да преодолеят 7-те точки разлика с предходния тим в класирането – Пакош Ферейра, на които им предстоят по-трудни двубои.

Тази среща може да се нарече дербито за оцеляване в Примейра лига. На Маритимо им предстоят много трудни двубои в следващите кръгове. Ако загубят сега, нищо чудно след някоя друга седмица да си разменят местата с Портимонезе. Ако домакините победят, увеличават шансовете си за „изплуване” от зоната на изпадащите.

Домакини в лек възход и „надъхани” за важна победа посрещат отбор, които е слаб гост, с подобрена временна форма след възобновяването на лигата, но с по-малко шансове в дългосрочен план. Силите им са изравнени с лек привес към Портимонезе.

Прогнози според риска, които искате да поемете.

Total Stake = 10 лв

1/ 1Х2, Х, К = 3.30максимален риск

Победа за Портимонезе – Lost

Равенство – Won (Payout = 33 лв)

Победа за Маритимо – Lost

2/ Double chance, 1X, К = 1.33редуциран, но реален риск за загуба, ако гостите спечелят, разпределена печалба, ако не го направят

Победа за Портимонезе – Won (Payout = 13.30 лв)

Равенство – Won (Payout = 13.30 лв)

Победа за Маритимо – Lost

3/ Draw No Bet, Портимонезе, К = 1.53 редуциран, но реален риск, за тези, които считат, че вероятността домакините да победят е много по-голяма от вероятността за равенство.

Победа за Портимонезе – Won (Payout = 15.30 лв)

Равенство – Stake Refund (Payout = 10 лв)

Победа за Маритимо – Lost

4/ AHC Портимонезе (+0.25), К = 1.40редуциран,но реален риск за тези които считат, че домакините имат около 66% да спечелят и има 33% шанс за равенство.

Победа за Портимонезе – Won (Payout = 14.00 лв)

Равенство – Won (Payout = 12.00 лв)

Победа за Маритимо – Lost

5/ AHC Портимонезе (+0.75) К = 1.210малък риск, подходяща за тези, които считат, че домакините имат голям шанс за победа, по-малка е вероятността за равенства, но има и малък шанс за победа на гостите, но с 1 гол

Победа за Портимонезе – Won (Payout = 12.10 лв)

Равенство – Won (Payout = 12.10 лв)

Победа за Маритимо с 1 гол – Half Lost (Payout = 5 лв)

Победа за Маритимо с 2 и повече гола – Lost

6/ AHC Портимонезе (+1.0) К = 1.105 най-малък риск, най-малка печалба. Подсигурени са почти всички възможни изходи на срещата.

Победа за Портимонезе – Won (Payout = 11.05 лв)

Равенство – Won (Payout = 11.05 лв)

Победа за Маритимо с 1 гол – Stake Refund (Payout = 10 лв)

Победа за Маритимо с 2 и повече гола – Lost


Ресултат: 3-2 (2-0)