Футболна прогноза и предложение за залог за 17.06.2020

Дата: 17.06.2020

Спорт: Футбол

Държава: Испания                               

Лига: Сегунда

Отбори: Екстрамадура – Албасете

Екстрамадура за целия сезон само за 4 кръга (от 32) успя да се измъкне от зоната на изпадащите и от 15 седмици вече води неуспешни борби да го направи отново. Погледнете разпределението на игрите. Може да не са успешни, но отбора е постояннa във формата си – винаги правят, каквото могат.

D L D W D L W D L L  D W L D D L LW L  L  L  L D W W W L D L D

16 точки като домакини, 16 като гости, като сякаш в последните мачове имат малко повече старание като гости.

Албасете извървяха дълъг път надолу докато достигнат до зоната на изпадащите. Видимо е, че 16 кръга са в не добра форма. Последните 6 кръга се стабилизираха малко, правейки 4 равенства.

Силите на отборите са изравнение и очаквам равенство в двубоя. Гол във второто полувреме ще има и той ще е отбелязан от Екстрамадура.

В този мач е важно, кой ще поеме инициативата до 45-ата минута. Ако завърши наравно, във второто полувреме може и домакините да откраднат победата. Ако гостите вкарат гол в първото полувреме, то мача може да завърши с равенство. Прогноза за рискуващите е Х (2.9), за подсигуряващите се – 1Х (1.36)


Държава: Испания                               

Лига: Сегунда

Отбори: Овиедо – Депортиво Ла Коруня

Два отбора с изравнени сили, борещи за оцеляване в Сегунда дивизион. Овиедо сякаш на моменти с по-добри игри, но са много непостоянни в изявите си. Имат по-добри изяви при домакинствата си (4-9-3), спрямо гостуванията си (4-3-9), но това не се проявява в последните им срещи. Повечето им равенства завършват 0:0 или 1:1.

Депортиво Ла Коруня се събудиха преди 10 кръга, правейки 5 последователни победи и 1 равенство. Последваха 2 загуби като гост и 2 домакински равенства. Докато загубите бяха закономерни – от лидера Сарагоса и следващите ги Алмерия, то равенствата със Спортинг Хихон и Луго, не са добър резултат.

Според мене, гостите от Депортиво Ла Коруня не са във желаната от тях форма след рестарта на първенството. В съчетание с традиционно по-слабото им представяне като гости, считам, че повече от 1 точка няма да вземат в този двубой.

Ако домаикините приложат натиск първото полувреме, може и да поведат, предвид силно дефанзивната игра на гостите в този период от срещите. Този резултат ще се запази и след 45-ата минута. Ако Депортиво Ла Коруня издържат равенството в първото полувреме, мача е равен. Прогноза 1Х (1.33) или Х (2.87) за по-смелите.


Total Stake = 10 лв

Вариант 1:

Главен Залог: Овиедо – Депортиво Ла Коруня, 1X2, X, К1 = 2.87, Stake1 = 2.65 лв – Won

Застраховащ Залог 2: Екстрамадура – Албасете, 1X2, 1X, К2 = 1.36, Stake2= 7.35 лв – Lost

Вариант 2:

Главен Залог: Екстрамадура – Албасете, 1X2, X, К1 = 2.90, Stake1 = 2.90 лв – Lost

Застр. Залог 2: Овиедо – Депортиво Ла Коруня, 1X2, 1X, К2 = 1.33, Stake2 = 7.52 лв – Won


Овиедо – Депортиво Ла Коруня: 2:2 (2-1)

Екстрамадура – Албасете: 0-1 (0-1)