Футболна прогноза и предложение за залог за 16.06.2020

Спорт: Футбол

Държава: Испания                               

Лига: Примера дивизион

Отбори: Барселона – Леганес

Барселона е водач в Примера дивизон в Испания само с 2 точки преднина пред Реал. Те нямат право на грешки, но и не е сериозно да се опасяват от такива в домакинската среща с предпоследните в класирането. След завръщането си, Барселона показват добри резулати – победа като домакини и като гости. Като домакини тима имат завидната статистика 13-1-0 и 3.5 средно реализирани попадения в вратата на гостите, при 0.85 средно допуснати голове.

Леганес не са слаб отбор, но са непостоянни. Това ги слага на предпоследното място, в зоната на изпадащите. Като гости се представят малко по-зле отколкото като домакини. Допускат средно 2 гола в гостуванията си. Не са от класата на шампионите и нямат шансове в тази среща.

Залог 1: Bet Builder, К1 = 2.05, Stake1 = 3.06 лв

          HT/FT, 1/1 – Won

          Over/Under 2.5, Over – Lost


Държава: Хърватска                           

Лига: Първа

Отбори: Хайдук Сплит – НК Вараждин

Хайдук Сплит са на втора позиция в класирането и няма вероятност да станат шампиони. Целта им е да запазят възможността да участват в Шампионска лига, а тази задача никак не е лесна в оставащите 8 кръга на първенството. Следващите ги 2 отбора са на 1 победа разлика от тях. Домакините имаха слаб период точно преди прекъсването и сега трябва да компенсират точките, които не можаха да спечелят.

Хайдук Сплит след рестарта на лигата имат 2 победи и си връщат формата. Като домакини имат добра стаистика 12-0-2, средно 2.14 вкарани гола и 0.8 допуснати голове.

Вараждин от 6 срещи нямат победа, а само 3 равенства и 2 от тях са като домакини. Те са желан гост 1-4-9, като допускат средно 2 гола в гостуванията си и понякога успяват да променят резултата на срещата от пъвото полувреме в своя полза.

Залог 2: Bet Builder, К2 = 1.44, Stake2 = 6.94лв

          1Х2, 1 – Lost

          Over/Under 1.5, Over – Won


Total Stake = 10 лв

Possible Payout = 16.26 лв

Possible Profit = 6.26 лв

Average odds = 1.62


Резултат:

Барселона – Леганес: 2-0 (1-0) Lost

Хайдук Сплит – НК Вараждин: 2-3 (0-3) Lost

Payout = 0 лв

Profit = -10 лв