Футболна прогноза и предложение за залог за 15.06.2020

Дата: 15.06.2020

Спорт: Футбол

Държава: Испания                               

Лига: Сегунда

Отбори: ТенерифеМалага

Тенерифе преди 12 кръга беше затънал максимално за този сезон. От тогава до сега в 33-ти кръг, отбора е доста колеблив, но има възходяща тенденция в резултатите му. В домакинските срещи започват добре, но във второто полувреме допускат повече грешки.

Малага имат почти същата съдба, т.е. успяха да изплуват от зоната на изпадащите. За разлика от Тенерифе, при тях игрите им са не толкова колебливи, колкото силите им стигат до там, до където са в момента. Вземат максимум от срещите, до нивото на възможностите им, които не са чак толкова големи.

Двата отбота имат изравнени сили, може би с лек привес за домакините. Вероятно те и ще поведат в резултата до 45-ата минута. Надявам се във второто полувреме, Малага да извоюва равенството. Може да играете и за 1Х, което е по-безопасно, а коефициента 1.36 е много добър като за Double Chance.

Залог 1: 1Х2, Х, К1 = 3.00, Stake1 = 3.36 лв

Алтернатива: Double chance, 1X, К1 = 1.36, Stake1 = 3.33 лв


Държава: Испания                               

Лига: Сегунда

Отбори: Понферадина – Елче

Понферадина е типично „домакински” отбор, който има само 1 загуба от дома. Намира се в средата на класирането (12) предимно като резултат на добрите си игри като домакин. Леко по- дефанзивни в първото полувреме и променящи изхода на двубоя след 45-ата минута.

Елче се представя по-добре като цяло и това ги класира на 6-та позиция. Като гости се представят по-убедително и очаквам един много добър двубой, красив и с разменени голове. Стиловете на игра на Понферадина като домакин и на Елче като гост са много близки и очаквам равенство като резултат от срещата.

В подобни срещи обикновено домакините имат леко предимство. Който желае също като в първата среща, може да намали риска с 1Х. Коефициент 1.36 за Double Chance е повече от добър.

Залог 2: 1Х2, Х, К2 = 2.90, Stake2 = 3.48лв

Алтернатива: Double chance, 1X, К2 = 1.36, Stake2 = 3.33 лв


Държава: Португалия                         

Лига: Примейра

Отбори: Маритимо – Жил Висенте

Това е срещата с най-голям риск за равния резултат от всички за деня. Маритимо е по-класния отбор, но в последните 5 срещи няма победа, а само 1 равенство и 4 загуби. Текущата им форма не отговаря на възможностите им в този сезон, но нека и точките им в класирането не ви залъгват. Отбора имаше няколко тежки мача, които загубиха и свалиха позицията си, но това дава отражение повече на психиката, отколкото на игровата форма.

Жил Висенте играят доста променливо този сезон. Вземат трудни победи като гости, дават лесно домакински мачове. Към момента са 4 позиции над Маритимо, но са в поредица от 3 мача без победа. Отбора не е в тотална криза и очаквам оспорван двубой, но с равен резултат.

Подобно на първите 2 срещи и предвид подлъгващата „слаба” форма на домакините и наистина леко отслабената текуща форма на госта, очаквам тактическо предимство за Маритимо. Изходът 1Х за Double Chance е добро съотношенеи риск / коефициент (1.36).

Залог 3: 1Х2, Х, К3= 3.20, Stake3 = 3.15 лв

Алтернатива: Double chance, 1X, К3 = 1.36, Stake3 = 3.33 лв

Total Stake = 20 лв

Possible Payout = 43.87 лв

Possible Profit = 23.87 лв

Average odds = 2.19


Резултат:

Тенерифе – Малага: 0-0 Won / Won

Понферадина – Елче: 2-1 Lost / Won

Маритимо – Жил Висенте: 2-1 Lost / Won

Payout = 23.67 лв

Profit = 3.67 лв