Футболна прогноза и предложение за залог за 13.06.2020

Дата: 13.06.2020

Спорт: Футбол

Държава: Фарьорски острови          

Лига: Висша Лига

Отбори: HB Torshvan – Skala IF

Висшата лига на Фарьорските острови започна преди 6 кръга и от тогава Torshvan има 6 победи. В момента все още не е време за каквито и да е сметки относно точки и класиране и считам, че домакините ще се стараят да вземат максимума от всяка среща.

Скала започва сезона повече от неубедително. От 6 срещи имат 1 домакинско равенство и всичко друго е загуби.

Излишно е да задълбавам в статистиката, при налични 6 кръга. Победата е сигурна за Torshvan и вероятно ще е с много голове. Аз ще ползвам срещата за застраховка на залога си и за това HT/FT, е необходимия минимум в поемането на риск.

1/ Залог 1: HT/FT,1/1, К1 = 1.33, Stake1 = 7.52 лвLost

Държава: Чехия                                    

Лига: Втора Лига

Отбори: Пардубице – Варнсдорф

Пардубице е лидер в класирането, но до края остават още много кръгове и нищо не е сигурно. Бърно е след тях само на 6 точки и естествено, че ще се стараят да изместят Пардубице за да вземат директна промоция. Налага се лидера да внимава във сяка среща и това прави двубоя им със по-слабия Варнсдорф подходящ за залагане.

Пардубице нямат загуба в последните 9 мача, 6 от които в първенството. Като домакини имат завидната статистика 10-0-1, като единствената им загуба е от конкурента им Бърно през Ноември 2019. Налагат волята си още първото полувреме и то със стряскащи резултати – 16 гола голова разлика.

Варнсдорф са над зоната за изпадане и дават всичко от себе си за да подържат дистанция от опастните последни две места в таблицата. Последните им срещи са интересни: губят у дома от отбори в средата на класирането и печелят гостувания срещу отбори от същата класа. Извода, който си правя е за колеблива игра, но с голям хъс.

Заради разликата в класите на двата отбора, ще заложа на победа на домакините преди 45-ата минута и в мача с минимум 2 вкарани и „суха” врата за тях.

2/ Залог 1: Bet Builder, К2 = 3.00, Stake2 = 2.48 лвLost

          HT/FT, 1/1 – Lost

          Over/Under 1.5, Over – Won

          BTS, No – Won


Total Stake = 10 лв

Possible Payout = 17.44 лв

Possible Profit = 7.44 лв

Average odds = 1.74


Резултат:

HB Torshvan – Skala IF: 3-0 (0-0)

Пардубице – Варнсдорф: 2-0 (0-0)

Payout = 0 лв

Profit = – 10 лв