Финансови стратегии

          "Стратегии за игра" или "Финансови стратегии". Това е последователност от ходове, които трябва "твърдо" да се спазват, ако искаме да постигнем целите си - печалба от залози. Стратегиите за игра винаги обхващат някакъв продължителен период от време.

          Различаваме неекстремни (нерискови) стратегии, но за тях трябва броя на познатите срещи трябва да е повече от непознатите, т.е. да сте успешен играч. Тези стратегии компенсират малките ви загуби срещу не много голям риск.

          Другия тип са екстремните (рискови) стратегии. При тях може да правите големи серии от неуспешни прогнози и поне веднъж да познаете прогнозата си за имате положителен баланс. Този тип стратегии са подходящи са за начинаещи играчи. Казват се екстремни защото при по-дълга негативна серия от прогнози, сумата на залога много бързо започва да расте и става неразумно висока.

          На теория всяка стратегия е печеливша. На практика, ако започнете с висок залог и не сте добър в прогнозите, бързо ще достигнете неразумните граници на сумите за залагане. За целта трябва да не надценявате вашите способности на играч и да изберете подходящата стратегия. Добър играч- малък риск, начинаещ играч- голям риск и необходимост от голям начален капитал. 

          Финансовите стратегии не са панацея при много неуспешни прогнози. Те могат да компенсират част от загубите ви или всички, ако не са много големи, но не могат да ви направят успешен играч. Предствяйте си финансовите стратегии като метод за заглаждане на флуктуациите на положителния ви тренд, а не като начин за превръщане на отрицателния тренд в положителен.

          Ето финансовите стратегии, които предлагам на вашето внимание:

Предупреждавам ви, че залагането на реални пари е опасно за финансите Ви и за психическото Ви здраве.
Нямам за цел да Ви накарам да играете хазарт.
Единственото ми желание е, ако сте почитател на спортните залози, да Ви предложа начини как да го правите по- ефективно.