Системи за залагане

          "Системи за залагане" или "Комбинации за залагане". Това са варианти за комбинирането на прогнозите за изходите на няколко срещи или различните вероятни изходи за една среща при залагане. Може да правите много добри прогнози, но за да извлечете максималната полза при минимална вероятност от загуба е необходимо да намерите подходящата комбинация.

          Най- известните системи за залагане са т.н. "Права колконка" (обикновен мултибет) и пълното комбиниране. В първия случай печалбата е най- голяма, но и вероятността за загуба е максимална. Във втория случай се минимизира вероятността за загуба, но вложените пари многократно се увеличават. Увеличава с и печалбата.

          Предлагам ви различни системи за различните случай. Няма отлична или много лоша система. Всичко зависи от конкретния случай- вероятности, коефициенти, брой срещи и т.н. Има системи за рискови играчи- голяма печалба и голяма вероятност да загубите целия залог. Има подсигуряващи системи- ниска печалба, но сте застрахован при различните изходи от срещата.

          За някого застраховащите системи са ненужни- "Който не иска да губи- да не играе". Друг тип играчи желаят да се подсигурят, за сметка на по-маката печалба.

          За някои пълното комбиниране е излишно хвърляне на пари. Има залагащи, които максимизират печалбите с с него. Различни хора- различни системи.

          Ето моите предложения:

Предупреждавам ви, че залагането на реални пари е опасно за финансите Ви и за психическото Ви здраве.
Нямам за цел да Ви накарам да играете хазарт.
Единственото ми желание е, ако сте почитател на спортните залози, да Ви предложа начини как да го правите по- ефективно.