Футболни прогнози - изненади

Коефициентите, които ви предлагат букмейкърите в маркета "1Х2" не отразяват точно съотношението на силите на двата отбора. Те са резултат от финансовите постъпления в световен мащаб и интереса на букмейкърите винаги да имат печалба, независимо как ще завърши срещата. Всичко това е описано в моята публикация "Създаване на коефициентите за залагане". 

Много от залагащите незнаейки истината за създаването на коефициентите се подлъгват мислейки, че малкия коефициент показва фаворита в срещата. Често това не е така. В случаите, когато победителя не е фаворита на букмейкърите казваме, че има "изненада" в мача. 

Понякога "изненадата" наистина е изненада, следствие на случайни и нагласени фактори. В други случаи "изненадата" е очаквана защото победата наистина е за по-силния за момента отбор, но той не е този с по-малкия коефициент. Във втория случай имаме шанс да предвидим "изненадите".

Oт началото на Август 2020 г. до 23.08.2020 прогнозите ми са имали следния ROI по държави: Ирландия - 244% | Исландия: - 155% | Норвегия - 96% | Финландия - 122% | Швеция - 117% | Япония - 138%.

Предупреждавам ви, че залагането на реални пари е опасно за финансите Ви и за психическото Ви здраве.
Нямам за цел да Ви накарам да играете хазарт.
Единственото ми желание е, ако сте почитател на спортните залози, да Ви предложа начини как да го правите по- ефективно.
"