Лични коментари и анализи

В този раздел давам воля на личното си творчество. Смея да твърдя, че имам теоретични познания в областта на залаганията, футболните системи и финансовите стратегии ползвани в хазарта. Няма защо да крия знанията си и опита си само за мене. Предпочитам да ви ги предоставя за да може да ги ползвате, ако счетете за необходимо.

Решил съм в този раздел да критикувам или хваля намерени от мене статии в Интернет, според моето виждане за нещата. Не ангажирам никого с анализите си и мненията си. Ще добавям публикации с разсъждения на теми, които са ми се сторили интересни и полезни (или безполезни)  в областта на хазарта. В крайна сметка, този уебсайт е поле на моите изяви и ако счета, ще добавям и статии на теми от всякакво естество.

Мисля, да не споделям адресите на сайтовете с публикации, които критикувам, за да няма обидени. Тези, които заслужават, ще си видят адресите с активни линкове. 

Ако решите, че има какво да споделите, пишете ми и може и да включа статиите ви в този раздел.

Предупреждавам ви, че залагането на реални пари е опасно за финансите Ви и за психическото Ви здраве.
Нямам за цел да Ви накарам да играете хазарт.
Единственото ми желание е, ако сте почитател на спортните залози, да Ви предложа начини как да го правите по- ефективно.