Азбука на залагането

Като всяка друга област, залагането също има теоретична основа, която аз наричам "Азбука на залагането". Ако "на сляпо" се хвърлите в хазарта, непознавайки правилата му, възможно е в началото да имате някакви успехи водени от "късмета на начинаещия", но рано или късно след това ще претърпите неуспех. Гарантирам ви го.

Не е необходимо да изчетете всички интернет публикации и книги от пазара за да започнете да залагате, но някакъв минимум от теоретични познания е необходим. Ако имате в гена си хазартния гъдел и твърдо сте решили да опитате късмета си в тази област, запознайте се поне с основите (азбуката) на залагането.

Има понятия, които от пръв поглед се разбира, че са необходими, като букмейкър, коефициенти, събитие за залог, маркет и т.н. Има други, които ще ви се сторят излишни, но точно те дават решаващата преднина във вашите залози: маржин, value в залог, разликата между изплатена сума и печалба, и т.н. Включил съм математически формули за да ви обясня по-добре същността на понятията. Не е задължително да ги разчетете, но ако го направите, ползата е само ваша.

В поредица от статии ще ви разкрия Азбуката на хазарта - това е моята отговорност, създавайки този уебсайт. Дали ще се запознаете с нея е ваша отговорност. Фалита също си е ваш.

Предупреждавам ви, че залагането на реални пари е опасно за финансите Ви и за психическото Ви здраве.
Нямам за цел да Ви накарам да играете хазарт.
Единственото ми желание е, ако сте почитател на спортните залози, да Ви предложа начини как да го правите по- ефективно.